Venues

Heerlijk dineren of goed feesten gaat haast auto-matisch in Louwman Museum

Het idee van ‘one stop shop’ is top!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

“Ja, natuurlijk kan je evenementen organiseren in het Louwman Museum. Maar een feest in een museum… dat kan toch niet?” Zeker wel! Sterker nog, op deze locatie bieden ze alles om je volledig te ontzorgen, zodat je met slechts één aanspreekpunt zowel locatie, catering, meubilair, decoratie en aankleding voor jouw diner en/of feestavond regelt. Dat is nog eens handig!

Overigens mag je natuurlijk ook zelf helemaal los gaan met thema’s of concepten en de bijbehorende toeleveranciers. Dat is lauw man! #straattaal

Van klein tot groot

Of je nou met een intiem gezelschap van vijftig personen komt (advies: de prachtige Bibliotheek), met zo’n 250 personen van een diner of feestavond wilt genieten (op het Museumplein) of met 1.000 personen een onvergetelijke herinnering wilt creëren (in de Great Hall)… Louwman Museum heeft altijd de juiste sfeervolle ruimte voor jou beschikbaar; van intiem en knus tot groots en indrukwekkend.

Great Hall - Lunch 200 pax Louwman Museum
Great Hall - Lunch - Louwman Museum
Theater-Congres-Louwman-Museum - foto Floris Heuer
Bibliotheek-Dinner-50-pax-Louwman-Museum
Toyoda - Car launch - Louwman Museum
Bibliotheek - Meeting Louwman Museum
Museumplein - Dinner christmas styling - Louwman Museum
Museumplein - Dinner long tables 200 pax - Louwman Museum

Culinaire collega’s

We weten allemaal; is het eten en drinken niet goed geregeld, dan valt de evaluatie meteen een paar cijfers lager uit. En terecht! Gelukkig werkt Louwman Museum met de op Nederlandse producten georiënteerde huiscateraar House of Lords.

Omdat ze bijna op dagelijks niveau samenwerken voelt het bijna alsof het eventteam van Louwman Museum en het cateringteam van House of Lords collega’s zijn. En dat zie je terug in de kwaliteit; van de offerte tot de gerechten zelf. Logisch, want er wordt gewerkt met duurzame seizoensgebonden producten uit de streek.

De hospitality is spot on, concepten gaan van frisse foodfestivals vol live cooking tot high end diners en de wijn/spijs-combinaties zijn subliem. Hoe lekker wil je het hebben?!

Great Hall - Dinner Award Ceremony 250 pax Louwman Museum

Thematisch feesten

Een thematisch tintje aan jouw diner of feest geven? Wat te denken van het altijd ludieke maffia- of Great Gatsby-thema waarbij het Museumplein met haar kenmerkende hoge plafond, historische winkels met karakteristieke gevels en aanwezige meubilair meteen voor enorm veel sfeer zorgt. Zet er een blackjacktafel, ‘zakkenroller’ en lekkere band bij en het feest kan beginnen.

De Great Hall leent zich met het enorme houten gewelf en de bijzondere vloer juist weer uitstekend voor elk willekeurig thema. De auto’s die in deze ruimte staan kunnen verplaatst worden, zodat je de Great Hall ook goed als black box kunt inzetten; kwestie van jouw eigen fantasie erop loslaten. Let’s go!

Museumplein - Party 300 pax - Louwman Museum
Museumplein - Party - Louwman Museum

They see me rollin’

Natuurlijk staat de locatie bekend om haar bijzondere verzameling van ruim 275 antieke en klassieke automobielen. Waarom dan niet dit concept doorvoeren in jouw feest: DJ’s vanuit een auto, foodtrucks met culinaire verrassingen, een photobooth in een busje, … Je snapt het, ze snappen het bij Louwman Museum!

Welk thema je ook kiest voor jouw diner- of feestavond; het eventteam weet precies met welke partijen moet worden samengewerkt voor een prachtige beleving. Van meubilair tot entertainment en van catering tot aankleding. Of je nou in één van de zalen verblijft of een rondgang maakt met een aperitief tussen de auto’s in het museum (ja echt!) tot feest op het Museumplein of in de Great Hall; Louwman Museum is verrassend feestelijk.

Great-Hall-Dinner-walking-250-pax-Louwman-Museum - foto Tycho Müller Photography

Beeld: Louwman Museum, Floris Heuer en Tycho Müller Photography