Looping Good ‘ijst’ de aandacht op met prachtige desserts én energiek vermaak

Zoveel meer dan enkel smash ’n roll ice-creams

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
IJsbazen Looping Good in actie

Je hebt passie, je hebt energie en je hebt Looping Good die die twee combineert tot een performance waar je bijna letterlijk je vingers bij aflikt. Dit gaat zoveel verder dan enkel verrukkelijke smash ’n roll ice-creams. Looping Good verzorgt een show waar niemand stil van kan blijven staan!

Of de ijsbazen nou ‘rustig’ in de hoek bezig zijn, als de rattenvanger van Hamelen de gasten naar de dansvloer bewegen of als performers alle shine mogen pakken… Looping Good is freaking good!

Eye-candy icecreams

Bewapend met spatels en platen van -30 graden rollen de ijsbazen op een bijzondere manier vers ijs. Kies uit vers gemaakte vloeibare ijs mixen, vers fruit, noten, koekjes en verse toppings. Na 30 seconden wordt het ijsje opgerold tot eetbare kunst in bakjes van suikerriet pulp. Dat wordt genieten.

Looping Good icerolls

Dessert dat de show steelt

Van zichzelf zijn de ijsjes van Looping Good al erg Instagrammable. Maar de ijsbazen kunnen nog veel meer. Deze jongens delen hun expertises graag met het publiek; van breakdancen tot rasta zingen en van flairtenden tot DJ’en. Hier vind je dan ook geen rijen mensen voor de bar, maar publiek wat kijkt naar hoe levensgenieters het dessert maken. Super op elkaar ingespeeld trouwens. Logisch, want een deel van het kernteam woont samen. Het zorgt voor een energieke show waar iedereen een geweldig gevoel krijgt terwijl je ook nog een verrukkelijk ijsje krijgt. Wow!

Kerstbengel Looping Good Ice Rolls
Loopingh Good Smash_n roll Ice Rolls
Looping-Good-muziek-icerolls- beeld Twycer

IJsbreker voor bijzondere merk-combinaties

Dat Looping Good ‘good’ is, blijkt wel uit het feit dat diverse merken de samenwerking met ze hebben opgezocht. Denk bijvoorbeeld aan Magnum die hun eigen ijs met ijs combineerde (huh?), Heineken die een infused experience organiseerde of Meisjes van de Wijn die lieten zien dat hun wijn in ijs heerlijk kan zijn.

Hebben we het ijs gebroken? Mooi, check dan snel Looking Good… bij een mooie aanvraag komen ze graag langs voor een gratis tasting. Hoe (w)ijs is dat!

IJsbazen Looping Good groepsfoto ice rolls

Beeld: Looking Good en Twycer