Arthur’s Mullet Ice Cream zorgt voor ijskoude hilariteit op events

Ice Ice Baby!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Arthur Mullet Ice Cream zingende ijsman

Toen wij nog in de schoolbanken zaten werden we op events geregeld verrast door IJsco Ali. Deze vingervlugge entertainer is vele jaren later nog steeds op veel evenementen te zien. Superleuk, maar wij worden stiekem toch wel echt een stuk blijer van Arthur’s Mullet… nou ja, van zijn Ice Cream!

Inderdaad Arthur’s Mullet Ice Cream deelt ijs uit, zingt mee met karaoke hits en is simpelweg een heerlijke verschijning die anno 2021 perfect op elk event past.

Meesterlijke Mullet, hilarische performance

Tja, je doet nog eens wat als je dankzij corona niet meer kunt optreden. Dat dacht ook Arthur, die als zanger in een band, doorgaans op de podia van festivals en events staat. Weg willen blijven van de TOZO, raakte hij totaal niet uitge’mat’ en gebruikte zijn laatste spaargeld om een eigen onderneming te starten; Arthur’s Mullet Ice Cream.

Boek je Arthur, dan krijg je zijn mullet, roze glitters en tijgerprint-dak er bij. En het ijs natuurlijk; in gemiddeld vier tot acht verschillende smaken waaronder aardbei, mango, oma’s cake en stroopwafelijs.

Arthur heeft een goede strot en die laat hij horen. Zingend enthousiasmeert hij iedereen voor een ijsje… of een duet met zijn karaokemachine. Wil je een hoorntje met een bolletje ijs en een boel gezelligheid, neem dan nu de hoorn van de telefoon en bel Arthur. Een verfrissend feest verzekerd!

Beeld: Arthur’s Mullet Ice Cream