Food & Drinks

“Hoe uitdagender de vraag, hoe leuker het voor ons is” (Daniel Frankenhuis, eigenaar YveY Group)

YveY is de hospitality maker uit de branche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

YveY is een organisatie als geen ander. Het liefst noemen ze zich hospitality maker. Logisch, want met drie voetbalstadions waarin ze publieks-, business en eventcatering verzorgen, spektakelmusical De Tocht waar ze de volledige hospitality verzorgen en een volledige event-tak zijn ze breed georiënteerd.

Wat de verschillende disciplines met elkaar verbindt? “We koken niet zelf, maar brengen de juiste partijen bij elkaar. Daardoor kunnen we precies bieden wat de klant wil. Van een specifiek voorgerecht van een Nederlandse sterrenchef tot die favoriete rode wijn uit Zuid-Frankrijk waar een klant mooie herinneringen aan heeft,” aldus Daniel Frankenhuis, eigenaar YveY Group. We zijn benieuwd; Is het echt zo tailor made?

Daniel Frankenhuis YveY Daniel Frankenhuis | YveY

Geen foodbook, wel een groot netwerk

“Onze kracht is dat we geen cateraar of bureau zijn, maar juist een hospitality partner. Als een klant een event precies wil volgens zijn wensen en de locatie hier niet de juiste helpende hand kan bieden, dan worden wij gebeld. Veel cateraars werken met een foodbook, wij met ons netwerk,” aldus Daniel. De voorbeelden die hij noemt maken treffend duidelijk waarom YveY dé oplossing is voor uitdagende aanvragen.

Neem Concours D’Elegance op Paleis Soestdijk; de focus van de organisator ligt op de prachtige wagens. Maar ze verwacht tegelijkertijd dat er een even sterke focus ligt op sublieme catering voor de aanwezige gasten. Laat dat maar aan YveY over.

Of wat te denken van private events voor klanten die een uitzonderlijk feestmoment willen vieren en daarbij specifieke gerechten uit een sterrenzaak of dranken van een eerder vakantiegebied geserveerd willen krijgen. Precies de aanvraag waar YveY haar tanden in kan zetten.

Sterk op sterrenniveau

Het netwerk aan sterrenchefs is groot en reikt al ver terug; uit de tijd dat YveY bij aanvragen bij de voetbalstadions exclusieve cateringvoorstellen ontwikkelde. Sterrenchefs van over de hele wereld werden ingevlogen waarmee een persoonlijk contact werd opgebouwd. Ideaal voor meer exclusieve events. “Zo hadden we een klant wiens favoriete restaurant Le Maschou uit Cannes was. We hebben zijn favoriete gerechten van die menukaart nagemaakt en naar volle tevredenheid geserveerd aan de gasten.”

“Als vragen ze of wij een compleet restaurant willen nabouwen voor een event. Wij kunnen het. Sterker nog, wij zijn er goed in en vinden zo’n complexe aanvraag het leukste wat er is.”

Echt uitdagend, echte passie

Een ander event dat Daniel nog lang nablijft is de Tulpenraylle; één van de oudste autosportrally’s in Nederland die start in Bordeaux.

Tulpenraylle YveY

“Ons werd gevraagd om voor de 300 equipes – dus totaal zo’n 550 gasten – elke dag ‘on route’ de lunch te verzorgen. We hebben een mobiele keuken geprepareerd en de 2.500 kilometer al kokend afgelegd, waarbij we op allerlei plekken stonden; van kartbaan tot boerenveld. Men zei nog nooit zo lekker gegeten te hebben tijdens de rally. Daar krijgen we kippenvel van. Daar doen we het voor.”

Tulpenrally amuse, Yvey Blini opgedekt | YveY
Tulpenrally borden opdekken, Yvey Zalmgerecht | YveY

En zo kan Daniel nog veel meer pagina’s vol krijgen, want de anekdotes schieten om de oren. Van het Breast care foundation benefietdiner waar ze belangloos samenwerken met sterrenchefs tot de Westerkerk waar een sit down gala voor 700 gasten op hoog niveau werd geserveerd. En van beurscatering op Masters of Luxury tot Diner Langs de Lijn; waar in coronatijd in een voetbalstadion een week lang elke dag 200 couverts werden uitgelopen.

Breast Care Foundation benefietdiner 2 Breast Care Foundation benefietdiner | YveY

“Wij vragen echt door, zodat we precies weten wat de klant wil. We willen bij wijze van spreken nog weten of je jouw biefstuk links of rechts op je bord wilt.” Het is ons duidelijk. Zoek je een partij die exact jouw complexe cateringwensen kan vervullen, dan moet je bij YveY zijn!

Breast Care Foundation benefietdiner 4 Dessert Lars van Galen Breast Care Foundation benefietdiner | YveY
Breast Care Foundation benefietdiner 3 Sterrenchef Erik van Loo tijdens Breast Care Foundation benefietdiner | YveY

Beeld: YveY / Karen van Dael