YveY

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Dinertafel met uitzicht op NEC Stadion

YveY combineert transparantie en maatwerk met topkwaliteit voor zeer scherpe prijs

Mark our words: 2024 is het jaar dat je nog zonder blikken of blozen kunt zeggen dat je YveY niet kent. Maar als we het team moeten geloven, duurt het niet lang voordat ze net zo’n sterke basis hebben gelegd in de evenementenbranche als dat ze nu al hebben als stabiele partner in de hospitality en events van tal van voetbalstadions. De energie aanvoelend en de visie doornemend, denken wij dat ze daar heel snel gelijk in krijgen!

Snelle groei door krachtig samenspel

YveY, een verbastering van de ‘ivy-league’, met een verwijzing naar excellentie, exclusiviteit en high class, werd in 2008 opgericht en won in haar eerste drie jaar al meteen een pitch waarmee ze alle horeca en hospitality van – toen nog – Amsterdam ArenA mochten verzorgen.

In de daaropvolgende jaren volgde nog zes stadions en in totaal 25 vakantieparken, waarvan twee in België en twee in Oostenrijk. Inmiddels ligt de focus op kwaliteit, waardoor het bedrijf afscheid heeft genomen van alle vakantieparken waarvoor een Spektakelmusical De Tocht in de plaats is gekomen. Door daarnaast ook in te gaan op mooie event-aanvragen pakt YveY horeca en hospitality op in de breedste zin van het woord. Op hun eigen(zinnige) manier!

Dinertafel met uitzicht op NEC Stadion Dinertafel met uitzicht op NEC Stadion
Gerecht fotografie Gerecht fotografie
Diner langs de lijn bij Yvey Diner langs de lijn bij Yvey
Dineropstelling Yvey Dineropstelling Yvey
Evenement Yvey Evenement Yvey
Medewerkster bij Yvey Medewerkster bij Yvey
Diner bij Yvey Diner bij Yvey
Diner bij Yvey Diner bij Yvey
Dineropstelling Yvey Dineropstelling Yvey
Dineropstelling Yvey Dineropstelling Yvey
YveY - champagneglazen op dienblad
YveY - DJ op podium

Duurzaam onderscheidend

Vooral bijzonder aan YveY is het businessmodel met veel transparantie richting opdrachtgevers én sterke verantwoordelijkheid bij het jonge, frisse team van medewerkers. Niet enkel in de operatie, maar ook op managementniveau. Daarbij bestaan de collega’s uit de operatie uit een grote pool van vaste medewerkers die intern zijn opgeleid en bij pieken overal inzetbaar zijn. Het zijn echte key factors voor YveY en daarmee sociaal duurzaam.

Ook opvallend is dat ze werken met lokale partners op het gebied van culinaire productie, waarbij YveY altijd de coördinerende rol heeft met haar chefs. De wensen van de opdrachtgever staan hierbij centraal. Na een inventarisatie van de behoeften te hebben gedaan, zoekt YveY de juiste culinaire productiepartner. Ze werkt met meer dan dertig chefs, waaronder tal van sterrenchefs, zoals onder andere Ron Blaauw van restaurant Ron Gastrobar, Onno Kokmeijer van restaurant Chiel Blue, Erik van Loo van restaurant Parkheuvel en internationale chef Dirk Grammons van restaurant Grammons. YveY heeft met hen scherpe prijsafspraken wat er meteen voor zorgt dat ze de hoogste kwaliteit levert voor de scherpste prijs.

Door deze lokale samenwerking zijn er ook nog eens lage transportkosten. Ook wordt er altijd gekeken hoe kan worden bijgedragen aan de sustainable development goals. Als dat niet duurzaam is?! Dit bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen duidelijk hoog in het vaandel staan.

YveY - amuse in glas
Culinaire gerecht bij Yvey Culinaire gerecht bij Yvey
Gerecht fotografie stadion NEC Gerecht fotografie stadion NEC
Culinaire gerecht bij Yvey Culinaire gerecht bij Yvey

Voordelen voor jouw business event

Als bovenstaande zaken al niet interessant genoeg zijn, is het wel het feit dat YveY het doel heeft de leukste werkgever van Nederland te worden. En dat ervaar jij als opdrachtgever natuurlijk ook in de samenwerking. Wij zien veel voordelen om met deze verrassende ‘nieuwe club met grote staat van dienst’ te werken.

Zoek jij culinaire topkwaliteit, een energieke vibe en verrassende uitvoering waarin op hoog niveau meters gemaakt worden? Dan speelt YveY in jouw league!

Kenmerken

  • Lange ervaring in high quality- én volume hospitality en events
  • Jong, ervaren eigen team, multifunctioneel inzetbaar en intern opgeleid
  • Topkwaliteit voor scherpe prijs
  • Sterke inzet op duurzame bedrijfsvoering

Eigenschappen

  • Specialisme
    Allround Hospitality & Events

Artikelen over YveY