Food & Drinks

6x YveY op haar best: masters in hospitality

Een jaar vol uitersten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

YveY zit inmiddels alweer volle bak in de drukte van de nieuwjaarsrecepties en evenementen. Gelukkig vonden ze nog even de tijd om met ons terug te kijken op het afgelopen jaar.

Een jaar waarin het ging van stil staan tot hollen, van groots concert tot chique diner en van ouderwets feesten tot respectvolle uitvaart. YveY was erbij en toont met onderstaande zes evenementen waarom zij zichzelf ziet als de ‘masters in hospitality’.

Lanceringsevent voor GASSAN

GASSAN lanceerde de nieuwe lijn ‘Choices by DL in Paris’ en vroeg YveY de complete beleving te verzorgen. Met een dresscode ‘Parisienne’, kon het niet anders dan dat het event helemaal werd opgestoken in Franse stijl, inclusief macaron-toren, tal van kazen, broden en veel luxe hapjes. Het toffe aan deze high class productie was dat niet alleen de catering, maar ook de aankleding, het meubilair en de uitvoering zelf door YveY werd georganiseerd. Wat veel van de aanwezige gasten teruggaven was dat het hele complete plaatje klopte. Een mooi compliment!

Macarontoren YveY Lanceringsevent voor GASSAN

VIP-diner bij Red Hot Chili Peppers concert

Voorafgaand aan het concert van de Red Hot Chili Peppers in juni 2022 heeft YveY voor 250 gasten een VIP-diner mogen faciliteren in opdracht van Tuned Hospitality. De gasten werden ontvangen met een Red Pepper Cava in een speciaal ingericht Red Hot Chili Peppers museum in het Goffertstadion. Hier werden vele herinneringen tentoongesteld waardoor de gasten al goed in de sfeer kwamen. Aansluitend genoot iedereen van een tot in de puntjes verzorgd driegangen diner in de Jupiler Lounge, welke was omgetoverd tot een waardig restaurant. Na afloop van het concert vond ook de afterparty tot in de late uurtjes plaats in het Goffertstadion.

YveY VVV Goffert stadion

Eindejaarsfeest voor Michael Kors

Michael Kors vierde samen met 330 gasten het einde van 2022 in het VVV Venlo voetbalstadion. De volledige locatie werd ondergedompeld in kerstsfeer. Aan decoratie en styling geen gebrek, maar ook op culinair vlak werd er uitgepakt met een groot foodplein met gethematiseerde foodstands voorzien van heerlijke kerstbites & -drinks. De opdrachtgever werd echt volledig ontzorgd en aan de vele glimlachen te zien op de foto’s was het een doorslaand succes.

Yvey_VVV_Venlo discovloer - foto Twycer
YveY - champagne op de bar

Sit down diner voor Gemeente Venlo

Van energiek eindejaarsfeest naar chique diner, het kan allemaal bij VVV Venlo. Gemeente Venlo kwam met ruim 50 gasten bijeen om te genieten van een high end vijfgangen diner. Prachtig ingedekte tafels, speciaal gekozen servies en een chefkok die zichzelf uitdaagde om verrassende smaakcombinaties te creëren.

Uitvaart in De Goffert voetbalstadion

Het zal niet het eerste zijn waar je aan denkt bij een voetbalstadion als De Goffert, maar het afgelopen jaar hebben er verschillende uitvaarten plaatsgevonden. YveY beheert verschillende voetbalstadions en is daardoor verbonden met de clubs op de locaties. Een voetbalclub gaat vaak over meer dan alleen de wedstrijden; er wordt een complete community gecreëerd op basis van het samenhorigheid voortkomend uit het clubgevoel. Hierdoor zijn er vele fans die als laatste wens hebben om een uitvaart te houden in het stadion. YveY denkt dan graag mee tot hoe die laatste wens van iemand op een waardige manier kan uitkomen. Dat heeft meerdere ontroerende momenten en mooie herinneringen opgeleverd.

YveY VIP-diner bij Red Hot Chili Peppers concert Jupiler Lounge
Yvey FC Eindhoven gerecht op bord

Fusie-bijeenkomst in Goffertstadion

Om alle 1.500 gasten over een fusie bij te praten werd een feestelijk event georganiseerd waar gasten deelnamen aan verschillende workshops, presentaties en clinics. Daarnaast waren er ook veel artiesten die hun talenten presenteerden. Naast het actieve gedeelte van de dag waren er ook voldoende manieren om even tot rust te komen en te genieten van verschillende foodtrucks, waaronder een BBQ-truck, frites, crêpes en een koffiebar. Daarnaast genoten mensen ook van (alcoholvrije) cocktails.

Beeld: YveY