Venues

Bij Foodhallen en Kanarieclub vier je jouw kerstevent op (oud &) nieuwe manier!

De sfeer van vroeger met de maatregelen van nu

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De eventbranche zit door de actuele ontwikkelingen in een lastig parket. Waar sommige locaties het lastig te vinden hier op te anticiperen, weten de eigenaren van Foodhallen (in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) en Kanarieclub perfect hoe ze hun gasten ook in deze tijd het beste kunnen helpen.

Want ondanks de beperkingen zijn er absoluut nog mogelijkheden om jouw eindejaarsevent bij hen te organiseren. Verwacht mooie momenten dankzij de borrel- en kerstarrangementen!

kerstmenu met krabbetjes bij foodhal rotterdam
kerstmenu dim sum bij foodhallen

Culinair verwend worden op anderhalve meter

Ben jij op zoek naar een plek waar je – op gepaste afstand – kunt genieten van een kerstdiner met collega’s? Stop met zoeken en hol richting een van de Foodhallen of hup richting de Kanarieclub! Van hoofdstad tot hofstad; de bonte verzameling aan traiteurs maakt op alle locaties diepe indruk.

Met de culinaire arrangementen ben je volledig voorzien. Er is keuze uit verschillende borrelhappen waarbij je de passie proeft van elke foodaanbieder. Dranken worden geregeld via de Heineken blade tap (lekker zelf tappen!) en een bucket met frisdranken en flessen wijn. Extra gezellig én veilig, want daarmee wordt het contact met het personeel beperkt. Helemaal in kerstsferen ben je met een glas bubbels, de in kerstversiering aangeklede zaal en de dj die uiteraard voor de toepasselijke kersthits zorgt. Of je daar zittend op moet bewegen? Nee hoor, claim het stuk vloer direct naast je zitplek en je kan alsnog je moves showen!

FOODHALLEN DEN HAAG _ entree

Exclusieve ruimte voor jouw (exclusieve) gezelschap

Elke locatie beschikt over een ruimte die exclusief is te gebruiken voor jouw gezelschap. Zelfs met de opgelegde maatregelen is er bij de Foodhallen, rekening houdend met anderhalve meter afstand, een capaciteit van 50 personen. Bij de Kanarieclub geldt een max van 30 personen, maar dan zit je wel in de super toffe poolbar (vol kerstballen?). Overigens is de Kanarieclub ook volledig exclusief af te huren. Dus zodra het van Mark mag, kan je hier ‘op afstand’ tot wel 150 personen genieten van een tof eindejaarsevent.

Check snel de specifieke mogelijkheden en capaciteit per locatie en geniet van een welverdiende eindejaarsborrel of kerstdiner!

Beeld: Foodhallen/ Kanarieclub