Mosaic Sculptures is foto-entertainment met blijvende herinnering op kantoor

Een beeld vol beelden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Artemis finished - foto entertainment - mosaic

Het is geen geslaagd event als je niet op de foto geweest bent. Foto-entertainment bestaat dan ook in evenveel mogelijkheden als dat er foto’s op een rolletje… eh, geheugenkaart passen. Het is naast een locatie, catering en techniek bijna een eerste event-behoefte geworden. Daarom dat we er geregeld over schrijven. Van de creatieve portrettekening van Buro Rococo tot een kunstzinnige foto van jouw eigen oog. En ook in onze Company Guide staan twee professionele foto-partners, namelijk Sharingbox en Photoflyer, die jouw event op originele manier willen vastleggen.

Maar de eventprofessionals in het vak blijven ons verbazen. Zo kwamen we in het buitenland een 2.0 versie tegen van de basis mozaïek-set up, zoals die sinds kort in Nederland te boeken is. Met buitenland bedoelen we Amerika, maar met een Belgische vestiging, dus binnen handbereik. Hoe fijn!

LEES OOK: Nederlands’ beste fotomarketing mogelijkheden

Sculpture close up Artemis finished - foto entertainment - mosaic

Een kunstwerk als aandenken aan jouw event

In de standaardversie van ‘Mosaic’, zoals die bij Sharingbox te boeken is, gebruik je individuele foto’s van je gasten om een grote mozaïekfoto te creëren. Maak een foto, pak hem uit de printer, check waar je hem op de wand moet plaatsen en geniet aan het einde van de avond van het resultaat. Een grote poster waarin jouw merk, visie of nieuwe product op maximaal formaat straalt.

Bij Luster vonden ze dat niet goed genoeg en gingen van ze van 2D naar 3D. Niet in de foto’s, maar in het object waar ze op worden geplakt. Zo ontstaan levensgrote kunstinstallaties die na afloop een permanente plek verdienen bij de entree van de organisatie, in het bedrijfsrestaurant of… nou ja, je snapt hem.

Artemis finished people Sculpture close up Artemis finished - foto entertainment - mosaic

Foto’s van gasten in kunst veranderen

Met Mosaic Sculptures tillen ze de mozaïek-ervaring naar een hoger niveau. Je kunt natuurlijk ter plekke op de foto bij een fotobooth, zodat de foto geprint wordt. Maar, zoals Peter R. de Vries zou zeggen, er is meer! Elke gast die een foto online zet op Twitter of Instagram en daar een specifieke #jouwevent in de beschrijving aan toevoegt, ziet zijn of haar foto automatisch geprint worden. Pakken en plakken maar.

De driedimensionale, op gemaakte beelden, beginnen als leeg cellenraster, maar worden al snel met deze gehashtagde foto’s ingevuld, langzaam het eindresultaat onthullend.

Niet alleen interessant op een bedrijfsfeest of congres, want wat te denken van een activatie op een beursstand of als fotomarketing in een stadscentrum. Gegarandeerd een groot bereik.

Nee, de optie is door het maatwerk niet goedkoop, maar het is spiksplinternieuw en one of a kind. Dus wil jij een originele en blijvende herinnering, ga dan snel naar Luster, want deze foto-activatie is een lust(er) voor het oog!

Artemis sculpture 3 - Sculpture close up Artemis finished - foto entertainment - mosaic

Beeld: Mantas Kubilinskas for Luster