Glashelder, dat is de portrettekening van ‘Tête-à-tête’

Een gegarandeerde glimlach vereeuwigd. Te leuk!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration - portret tekenen - acts en entertainemnt - 2

Een origineel portret als herinnering aan een bijzonder moment? Laat dat maar over aan Tête-à-tête Portret. Het enige wat jij moet doen, is achterover leunen en de ontspannen gezichtsbehandeling ondergaan. Nou ja, op het glas dan hè!

Waar je normaal bij portrettekeningen ongeduldig moet wachten op het eindresultaat, kan je hier live meekijken met de ontwikkelingen. Ook wel eens fijn.

LEES OOK: Onder de douche laat je je echte (zang)kunsten zien!

Kleur geven aan je leven

De act van Buro Rococo zorgt voor een glimlach, niet alleen bij degenen in de stoel, maar ook bij nieuwsgierige omstanders. Het ziet er dan ook erg gezellig uit. Een comfortabele ligstoel, twee vrolijke dames met een vlotte babbel, kleurrijke stiften en een gewillig proefkonijn.

Wat volgt is een tekening ‘over je gezicht heen’. Of zoals ze zelf zeggen: Tête-à-tête Portret is dé analoge tegenhanger van alle Face-swap-apps op je smartphone. Nou ja, analoog, er wordt nog wel snel een digitale foto van het kunstwerk gemaakt, zodat je het na afloop gratis kunt downloaden. #nieuweprofielfoto

event inspiration - portret tekenen - acts en entertainemnt - 1

Met deze act hoef je nooit meer de karikatuurtekenaar in te zetten. Want hoe goed daar soms nog op gereageerd wordt tijdens events… we vinden er wel iets van. Daar zijn we dan ook weer glashelder in!

portret - event inspiration - tekening - acts & entertainment

Beeld: Buro Rococo