FLASHBACK FRIDAY | (Glow in the dark) ApenkooiGym voor volwassenen is ‘gaan met die banaan’

Geen bloed, maar wel zweet en tranen (van het lachen)

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
HEADER APENKOOI_4 - sportief, gym, kind, spelletjes, blacklight

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: ApenkooiGym (originele plaatsing 25 december 2019).

Als inspiratieplatform ben je aan je personeel verplicht een bijzonder personeelsfeest te organiseren. Zo geschiedde, met als onderdeel ApenkooiGym. Inderdaad, schooltijden herleven als je in de gymzaal oog in oog staat met de bekende ‘grote matten’, trampolines en bokken. Dat maakt je meteen weer kind. Maar zonder het probleem om als laatste te worden gekozen of te ontdekken dat die salto toch moeilijker is dan je dacht. Aan deze activiteit wil je echt meedoen!

ApenkooiGym staat dan ook voor sport, spel en teambuilding met een twist! Bewegen 2.0. Lekker ouderwets gymmen, heerlijk joh!

APENKOOI_3 - sportief, gym, kind, spelletjes, blacklight
APENKOOI_2 - sportief, gym, kind, spelletjes, blacklight
APENKOOI_1 - sportief, gym, kind, spelletjes, blacklight

Teambuilding pur sang

Centraal in de activiteit staat – zoals de naam doet vermoeden – het spel apenkooien. Voor degenen die hier niet (meer) mee bekend zijn; dat is het fenomeen in de Nederlandse gymzalen waar je als variant op het aloude tikkertje niet de grond mag raken. Als kind zorgde dit altijd voor opwinding, maar als volwassene groeit misschien nog wel een grotere glimlach op het gezicht! Waarom? Omdat het de ultieme combinatie van sport en spel is waar je functie-overschrijdend te werk gaat.

Iedereen is gelijk en rent net zo hard om te tikken of getikt te worden. Weg met het voorrecht van de vroegere pubers; vanaf nu is het ‘gaan met die banaan’ voor directeuren, sales managers, kantinejuffrouwen en magazijnmedewerkers. Onvergetelijke momenten en hilariteit gegarandeerd!

APENKOOI_4 - sportief, gym, kind, spelletjes, blacklight

Ludieke games door frisse begeleiders

ApenkooiGym is hip. De mannen en vrouwen die dit begeleiden zijn ‘van nu’ en snappen precies hoe ze een hele groep meekrijgen. In het thema van ons personeelsfeest ‘WildeLIVE, laat het beest in je los’ is alles gelieerd aan dierengames, inclusief bijbehorende muziek die door de speakers schalde. Met als hoogtepunt Glow in the Dark Apenkooi. Wauw wat ziet dat er geniaal uit! Echt enorm kicken om onbegrensd en onbevangen als een kind rond te rennen in een unieke sfeer waar zelfs over Wicky fruitsapjes, apenkop snoepjes en echte bananen is nagedacht! Er werd een dynamiek gecreëerd die nog lang wordt herbeleefd op de werkvloer.

Maar ApenkooiGym doet meer dan originele varianten bedenken op kinderspelletjes. Ze spelen voor het goede doel, bedenken en organiseren complete toernooien, staan op festivals met sportieve interactie, werken aan product activatie en denken graag mee in concepten. Zolang het beste in de mens maar naar boven wordt gehaald; zowel voor de sporty spices als de couch potatos!

Beeld: ApenkooiGym