Venues

Creëer met jouw bedrijf je eigen eventwereld op Camping de Wereld

Festivalvibe met onbegrensde mogelijkheden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Camping de Wereld is het levende bewijs dat ook in coronatijd prachtige initiatieven het levenslicht zien. Laat dat maar aan Diederik Walther, eigenaar van BB Producties en Organisatie en andere creatieve breinen uit de festivalwereld over.

Diederik schreef in 2020 zijn idee op een A4’tje, belde zijn partners en zo geschiedde. Daar stond ineens Camping de Wereld, een camping die volledig is opgebouwd met de kennis en materialen uit de evenementenbranche.

De eerste editie was zo succesvol dat de camping dit jaar op een nog betere locatie, namelijk het waterrijke Zeewolde, een vervolg heeft gekregen. Inclusief campingplaatsen, zwemwater, een uitgebreider programma… én volop mogelijk om de locatie exclusief af te huren voor zakelijke events!

Camping de Wereld - BINK

De Wereld aan je voeten

Midden in de bossen van Zeewolde bevindt zich een groene open vlakte van zes hectare waar het enkele maanden per jaar uitstekend vertoeven is. Van april tot en met september strijkt Camping de Wereld hier neer.

Zodra je onder de kleurrijke poort door loopt waan je je in een compleet andere wereld waar je de energie voelt van alle deelnemende organisaties. Een wereld waarin je als consument tijdens de zomervakantie geniet van een heerlijke laidback omgeving, volledig ingerichte tipitenten en yurts en een uitgebreid activiteitenprogramma. Maar diezelfde wereld is in april en september exclusief af te huren voor jouw bedrijfsfeest, teambuildingsweekend of relatie event. En het toffe is… je kunt en mag er bijna alles!

Camping de Wereld - BINK
Camping de Wereld - BINK
Camping de Wereld - BINK
Camping de Wereld - BINK

Eindeloze mogelijkheden voor zakelijke events

Voor het creëren van deze op maat programma’s is een samenwerking opgezocht met BINK. Slim, want de no nonsense-aanpak en creativiteit van dit bureau past perfect bij Camping de Wereld.

Uiteraard mag je gebruik maken van de vast aanwezige wellnessvoorzieningen, sport en spel-activiteiten en culturele programma’s. Maar wil jij op het terrein een grote tent voor een inhoudelijk programma of groot personeelsfeest? Geen probleem! Een zeskamp op en rondom het water. Tuurlijk! Een gigantische teambuildingsactiviteit? Why not? Kortom, geen standaardprogramma’s, maar unieke belevingen afgestemd op jouw wensen. En, indien gewenst, in een omgeving volledig in jouw branding. Hoe tof?!

Een event dit jaar nog organiseren is niet mogelijk, want na dit weekend sluit Camping de Wereld haar deuren om volgend jaar in een overtreffende trap weer te openen. Maar hou ze in de gaten, want het belooft er in 2022 nog gaver uit te zien!

Camping de Wereld - BINK

Beeld: Camping de Wereld