HAL22

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Bij HAL22 ervaar je vergaderen en sportief teambuilden met hoge kwaliteit én brede glimlach

HAL22 is gemaakt voor de sportievelingen, spelgenieters en pleziermakers. Combineer dat met top notch vergadermogelijkheden, super moderne faciliteiten en een sfeervolle horecaruimte waar je als vanzelf uren blijft hangen en dan weet je het wel… HAL22 makes you(r business) smile!

Padelbaan Hal22

Sport & fun

HAL22 is sinds april 2022 geopend. Daarvoor was het een verouderd sportcentrum waar Marco van Basten vaak ging squashen. Toen het te koop werd gezet, benaderde hij enkele vrienden (waaronder Frank Rijkaard en Barry Atsma) en maakten ze er vanuit de Utrechtse Horecagroep de sportparel van die het nu is. En shinen doet het!

Niet alleen omdat alles spiksplinternieuw is, maar vooral omdat over alles heel goed is nagedacht en kosten noch moeite zijn gespaard. Er is van alles te doen: van padel (10 banen), squash (3 banen) en fitness tot snooker, poolen en bowlen (10 hyperbowlingbanen). Als je daar geen glimlach van krijgt?!

Padelbaan Hal22
Padelbaan Hal22
Padelbaan Hal22

Zakelijk bij(een)komen

Het toffe van HAL22 is dat je hier niet alleen sportief gezien goed uit de voeten kunt, maar er ook een onwijs gave vergaderruimte is gecreëerd. Hier kan je met 25 personen tegelijkertijd terecht in plenaire opstelling; omgeven door gesigneerde voetbalshirts van de grootste voetbalhelden ter wereld.

Verder kan je gebruik maken van het 95 inch (!) LED-scherm, de eigen bar én de foyer waarin je exclusief terecht kunt om in één van de zithoeken even uitéén te gaan, maar ook om even te ontspannen. Yep, in die ruimte staan namelijk een shuffleboard, tafelvoetbal, dartborden en een flipperkast. Geloof ons; je wilt nooit meer ergens ander terecht voor een meeting.

Padelbaan Hal22
Padelbaan Hal22
Padelbaan Hal22
Padelbaan Hal22

Gedeeltelijk of exclusief afhuren voor jouw bedrijf

De Utrechtse Horeca Groep beheert naast HAL22 nog enkele andere horecazaken waar naast heerlijk eten ook het creëren van mooie (privé) evenementen centraal staat. Die kennis is meegenomen naar HAL22. Gelukkig, want het zorgt ervoor dat veel bedrijven de locatie weten te vinden voor bijvoorbeeld padeltoernooien, feestavonden of de complete afhuur van de hele locatie voor een dag vol plezier.

Er is zelfs een vaste strakke DJ-booth en LED-scherm voor VJ-beelden aanwezig. Wow! Tel daarbij de meer dan geslaagde catering bij op (wij kunnen het weten, want wij organiseerde ons eigen relatie-event hier) en dan is één ding zeker: HAL22 biedt alles voor een onvergetelijk samenzijn!

Beeld: HAL22

ZALEN (5)
Padelhal met 10 banen
Bowlingbaan met 10 banen
Vergaderzaal
Restaurant
Biljart - en snookertafels
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Spiksplinternieuwe sport- en meeting faciliteiten
 • Bijzondere meetingruimte waar je niet meer weg wilt
 • Grote ervaring in kwalitatieve catering

Eigenschappen

 • Ligging
  Op industrieterrein
 • Bereikbaarheid
  Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid
 • Faciliteiten
  Binnenruimte Airconditioning Gratis Parkeren Restaurant In-/outdooractiviteiten Audio visuele middelen Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie WIFI
 • Geschikt voor
  Kick-off Relatie Evenement Training Vergadering Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Diner Indoor (Sport) Activiteit

Locatie HAL22