Onze Kennisbank wordt wekelijks aangevuld met meer en meer inhoudelijke artikelen. Content waar je jouw kennis (duhhh) mee verrijkt! Geschreven door event-experts uit de branche. Die weten waar ze over praten. Doe er je voordeel mee!
Online events
Onderstaande event-experts klommen in de digitale pen en schreven de volgende artikelen:
In vier stappen naar een online of hybride event mét effect (Kirsten Flik | effectgroep*)
Dit artikel legt in vier stappen en één model uit hoe je tot een waardevol en effectief online of hybride event komt!
Zo kies je het juiste format voor jouw online event (Rutger Bremer | Momice)
Online events kunnen zoveel meer zijn dan een presentatie vanachter een statafel. Check hier welke formats allemaal bestaan en hoe je de juiste keuze voor jouw event maakt.
Online, 1,5 meter of hybride events? Communicatie is altijd key! (Rutger Bremer | Momice)
Rutger zat er lekker in en schreef meteen een tweede artikel: voor welke vorm je ook gaat, bedenkt goed dat elke variant andere communciatie vereist.
Hybride of online events: vergroot je impact met deze tips! (Marck Feller | We Are Live)
Digitale events, al dan niet hybride, zijn niet meer weg te denken. Maar hoe zorg je voor echte impact bij de thuiskijker? Het antwoord vind je hier.
Online evenementen: waar begin je en voor welke vorm kies je? (Bart Roelen | Unlimited Productions)
In het huidige eventlandschap worden online evenementen steeds belangrijker. In dit artikel kom je er achter waar je moet beginnen en hoe je bepaalt voor welke vorm je moet kiezen.
Eén muisklik verwijderd van nog veel meer kennis!
Ook voor de laatste informatie over corona, communicatie, catering of concepting ben je in onze database bij het juiste adres. Trouwens ook voor onderwerpen die niet met een C beginnen 😉
Klik op de link om meteen bij de artikelen van de andere event-experts uit te komen!
- Robin van der Schuyt | Van der Linde Catering + Evenementen
- Jan de Wrede | Marxman Advocaten
- Simon Renes & Kirsten Flik | effectgroep*
- Cristel Zwart & Paul Bransz | Random Creatives
- Miranda Hesselmans | MPS food & design
- Lidia Bernaert | DeFabrique
- Marjolein Theunissen | ONLEIN
- Kim de Ridder | Boozed
De komende periode wordt de Kennisbank stelselmatig aangevuld. Mis jij een onderwerp of denk jij een onmisbare event-expert te zijn, laat het ons dan snel weten.
Beeld: Jaarbeurs Utrecht | Floris Heuer