Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje | event inspiration |margarida-csilva-cQCqoTjr0B4-unsplash (1)

Ga jij binnenkort op bedrijfsuitje? En neem jij de organisatie op je? Dan ben je vast op zoek naar de beste tips & tricks! Op Event Inspiration ben je aan het juiste adres, want onze redactie bestaat uit eventliefhebbers pur sang, die on- en offline de leukste inspiratie voor je hebben opgedoken.

Jouw ideale bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om te bonden in een omgeving die niet de dagelijkse is. Staat het teambuildingsaspect centraal, ga je voor de fun of wil je ook een stuk inhoud en kennis laten terugkomen? Als je dat goed bepaalt hebt, wordt het vormgeven van het uitje een heel stuk makkelijker.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Waar het bedrijfsuitje vroeger een plichtmatig nummertje was en het met wat presentaties, een borrel en happen werd afgedaan, is dat tegenwoordig andere koek. En daar worden wij blij van! Want je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Is duurzaamheid een belangrijke peiler in jullie bedrijfsstrategie, dan kan plastic vissen in de Amsterdamse grachten of op de Rotterdamse wateren bijvoorbeeld een mooi uitje zijn. Samen met je collega’s aan plasticvrije wateren werken, een leuke én nuttige activiteit! Is er budget om de grenzen op te zoeken? Dan kun je, om maar iets te noemen, bij onze zuiderburen bier leren brouwen en Vlaamse fritekes  bakken. Je leest het al, met een bedrijfsuitje kun je echt alle kanten op. 

bedrijfsuitje | event inspiration | margarida-csilva-bD7t_WVjKyM-unsplash (1)
bedrijfsuitje | event inspiration |margarida-csilva-wVtN1hZRD5U-unsplash (1)

Event Inspiration, jouw startpunt!

Loop nog even naar de koffie-automaat en ga er goed voor zitten. Want op Event Inspiration vind je heel veel inspiratie die goed van pas kan komen bij de organisatie van het bedrijfsuitje van het jaar! In de Company Guide vind je de fijnste adresjes die onze selectie hebben behaald. Scrollen maar!

Sla je favoriete adresjes en inspiratieartikelen op

De tool Boards is een life-saver die we je niet willen onthouden.. Het idee: alle content die je aanspreekt, kun je op je board pinnen. En super easy met je collega’s delen! Alsjeblieft, graag gedaan!

Maak er een te gek bedrijfsuitje van!

Fotocredits: Margarida Csilva (via Unsplash)