Een corporate meeting bij Capital C = vliegtuigmodus, prikkelende shotjes en succesvolle f*ck-ups?

Corporate meetings in creatieve omgeving

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

“You have the reason; we’ve got the space for it!” Zo begon Lisa Vergeer, Commercial Manager van Capital C haar introductie tijdens ons gesprek. Deze Amsterdamse locatie staat namelijk algemeen bekend om haar prachtige ‘glazen koepel’. Maar daarmee gaat de aandacht verloren van het door kunstenaars ingerichte vergadercentrum. Die zijn namelijk perfect in te zetten voor corporate meetings.”

“Wij doen er alles aan om je te helpen bij jouw doel van de meeting. Brainstorm, kick-off meeting of strategische sessie. Wij hebben er de juiste meeting room voor.” Dat verdient meer aandacht met een spraakmakende ‘reasons why-campagne’ (check de website voor de toffe voorbeelden!)‘, want die zakelijke meetings in een standaard vergaderzaal zijn veel minder inspirerend… en impactvol!

Corporate meeting in creatieve omgeving

Capital C is typisch zo’n locatie waar je verliefd op wordt zodra je binnenstapt. Je voelt dat ze volledig begrijpen hoe ze jouw bezoek onvergetelijk kunnen maken. Of je nou aanwezig bent voor een groot special event in The High Light met prachtig uitzicht over Amsterdam of voor een kleinere bijeenkomst in één van de gaaf ingerichte vergaderruimtes.

Op deze locatie staat alles in het teken van het behalen van jouw doel. Hoe? Door vanaf de entree te zorgen dat je uit je ‘boring office’ wordt gehaald en met gepaste creativiteit wordt geprikkeld om het beste uit jezelf en de vergadering te halen. “Zo word je bij binnenkomst al meteen geboost door een shotje dat je tong doet prikkelen en stap je direct de art gallery in.”

Elf meeting rooms van elf Nederlandse kunstenaars

Een creatieve omgeving stimuleerd creativiteit, vrije expressie, aanmoediging tot samenwerken, innovatief denken, biedt comfort en ontspanning dat nieuwe ideeen en experimenteren stimuleert. Dat snappen ze maar al te goed bij Capital C en daarom kregen Nederlandse kunstenaars volledige vrijheid om elf ruimtes naar eigen inzicht te transformeren. Er was slechts één creatieve restrictie; er moest een tafel (kunnen) staan om aan te werken. Zo ontstonden elf unieke ruimtes. Ieder met een eigen verhaal, maar een gezamenlijk doel: een oplossing bieden voor jouw doel van de meeting.

Van The Pink Salon waarvan de stoelen zijn geïnspireerd op de stoelen waar Roald Dahl zijn kinderboeken in schreef tot The Clock Tower die vol hangt met honderden werkende (!) klokken. Of wat te denken van The Skyscape waar je ‘met je hoofd in de wolken’ zit of The Modern Fossil die is ingericht met meubilair gemaakt van oude cd’s, dakramen en chocoladevormen. Ja, echt.

Extra leuk; elke kunstenaar heeft een filmpje gemaakt waarin hij of zij uitlegt hoe ze zich klaarmaken voor een creatieve brainwave of wat een grote f*ck-up is geweest en hoe ze die te boven zijn gekomen. Super leuk om als start van de meeting in de zaal te laten zien. Slim, Capital C!

Creatieve uitspattingen kunnen snel over de top over komen. Dat is bij Capital C niet het geval. Daar staat creativiteit in dienst van het zakelijk doel van de meeting. Is het daarmee suf? Hell no! We noemden het prikkelende drankje bij binnenkomst al. Maar wat te denken van een airplane-mode vergadering in The Skyscrape (tussen de wolken) zodat je niet door telefoons wordt afgeleid of een meeting in The Round Room waar je aan het woord kunt zijn middels een microfoon van een flitsende karaokeset. Ben je op zoek naar inspiratie? Doe dan een tour langs de Art Gallery, wandel zelf vrijblijvend door de art gallery of neem plaats in het restaurant waar je omringt wordt met kunst! Op elke hoek barst het van de creatieve uitspattingen in kunstobjecten, tekst en beelden.

Ook op culinair vlak word je geïnspireerd

Daarvoor ga je naar Capital Kitchen; het inpandig restaurant waar kunst van het menselijk lichaam centraal staat. Bestel vanaf de kaart en geniet. Ga je voor een efficiënte lunch, dan kan je vanuit de meeting room via een QR-code jouw lunch bestellen en wordt hij bij je in de ruimte bezorgd. Hoe gemakkelijk is dat?!

Ga je voor plug & play of persoonlijke aandacht?

De één wil op efficiënte wijze een ruimte boeken terwijl de ander juist graag geholpen wordt. Daar springt het eventteam van Capital C perfect op in. Online kan je namelijk een meeting room reserveren en eventueel benodigde materialen aangeven. Maar je kunt ook aangeven dat je wilt worden teruggebeld, zodat je op maat geadviseerd wordt.

In beide gevallen staat het doel van jouw event of vergadering voorop. Sterker nog; binnenkort kan je online aangeven wat voor type event je hebt, zodat je meteen advies krijgt in welke meeting room dan het meest geschikt is. Niet de capaciteit, maar een succesvolle uitkomst staat dus voorop. Nice! 

Dus check nu me(e)teen de meeting rooms van Capital C voor jouw volgende meeting!

Capital C

Beeld Capital C