Venues

De C van Capital C staat overduidelijk voor Corporate events én creativiteit

Premium business event venue with creative touch

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Na een jaar vol tal van verschillende evenementen wordt het voor de nog steeds relatief nieuwe locatie steeds duidelijker welk type evenementen het best tot zijn recht komen. Je raadt het al: congressen. En dan het liefst congressen die houden van de creative twist die overal in het pand voelbaar is.

Want een congres in Capital C is alleen al door de bijzondere inrichting een aaneenschakeling van memorabele momenten. Samen met een sterk inhoudelijk programma is het dan al snel een evenement om nooit meer te vergeten!

4x onderscheidend

Als je nog nooit bij Capital C bent geweest, dan adviseren we een keer een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Sommige locaties laten zich namelijk niet gemakkelijk op papier zetten, zo bijzonder zijn ze. Waarom je bij Capital C moet zijn:

  • Geweldige kunst en Nederlands design door het hele pand
  • Een corporate event space onder een glazen koepel
  • Gelegen nabij het centrum; hotels en activiteiten op loopafstand
  • Rooftop venue bovenop oude Diamantbeurs (vol moderne en historische elementen)

Voor menig (internationaal) congres super interessant als je het ons vraagt!

The Highlight Capital C
The Highlight Capital C
The Highlight Capital C
The Highlight Capital C
The Highlight Capital C

Alles bij de hand

Bij Capital C doen ze iets goed of doen ze het niet. Dat hebben we zelf ervaren tijdens hun relatie-events en dat ervaar jij ook zodra je met het eventteam samenwerkt. Alle ruimtes zien er super strak uit, er wordt met ervaren partners voor catering en techniek gewerkt en je hoeft aan weinig te denken want zelfs hosts, garderobe- en toiletdames zijn in het ‘full conference package’ opgenomen.

Aftermovie Adobe Conference

Jouw merk in the spotlights

Boek je een locatie, dan wil je jouw merk of event ultieme zichtbaarheid geven. Bij Capital C is niets te gek, je kunt het hele event volledig branden in jouw stijl zodat al voordat je gasten binnen zijn, ze al een volledige merkervaring hebben beleefd. Er zijn zoveel branding-mogelijkheden dat ze er zelfs een complete 360 graden-tour door de locatie voor hebben opgezet. Van de openbare (!) entree tot de lift en van de vloeren tot de wybertjes-ramen in het dak. Nice!

Capital C Amsterdam Exterior

Lovende woorden

Leuk al die mooie woorden over Capital C, maar het gaat er natuurlijk om wat opdrachtgevers ervan vinden. Gelukkig zijn die ook lovend. Zo ook Ramses Struijker Boudier van Solarplaza die aangaf dat in de evaluatie van de gasten van Solarplaza Summit “de wow-factor van de venue” als zeer positieve feedback terugkwam. Of zoals hij het zelf treffend zegt: “Als je op zoek bent naar een prachtige venue met zeer attente en proactieve medewerkers – van event managers tot aan de bediening – dan is Capital C een go-to!”

Tja, daar hebben we weinig aan toe te voegen. Maak een locatie-afspraak voor jouw volgende congres en go-to Capital C!

Beeld: Capital C