Venues

Capital C gaat all out in creativiteit tijdens officiële opening van locatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Soms spreekt een uitnodiging voor een relatie-event je meteen aan. Zo ook die van ‘Day to C’ met daarin onder andere de volgende opsomming: 9 floors of creativity, 3 special talks, 6 creative workshops, 1 cook that likes piccalilly, 198 artworks, 356 opinions, 26 body parts under a bar, 2.800 clocks, 3 surprise acts & 1 small hangover.

Kom op, daar wil je toch bij zijn? Het bleek een samenvatting van een grote opening waarin kosten, moeite noch creativiteit gespaard bleven. Wow!

Zes jaar verbouwen

Met het plaatsen van het openbare kunstlandschap ‘Peel Plaza’ als terras, was de zes jaar durende verbouwing van Capital C eindelijk afgerond. Elke vierkante meter is binnen, maar ook onder (garage) én boven (‘de koepel’) volledig onder handen genomen. Een goed moment om de locatie officieel te openen. Laat dat maar aan het eventteam van Capital C over dat de opdracht kreeg een bijzondere ervaring te creëren.

Conny Janssen Productions werd aangehaakt en al snel kreeg een onvergetelijke middag en avond (tot in de late uurtjes) vorm. Iedereen die een rol had bij de totstandkoming van deze eventlocatie-parel was uitgenodigd; kunstenaars, architecten, de gemeente, relaties en wie al niet meer. Kortom, de vrienden van Capital C.

Speech Day to C Opening Peel Plaza Capital C
Peel Plaza Capital C
Opening Peel_Plaza Capital C - foto ©Ossip
Peel Plaza opening Capital C
Dansers tijdens opening Peel Plaza Capital C
Opening Peel_Plaza Capital C - foto Ossip

De ware aard van Capital C

‘Day to C’ was een event dat de bijna 500 gasten liet genieten van het prachtige pand, maar vooral ook liet zien waar Capital C voor staat. Als wij dat mogen samenvatten in twee woorden dan is het wel ‘creativiteit’ en ‘beleving’. Dat begon al bij de opening van het kunstlandschap (dat vanuit de locatie een cadeautje voor de stad is) met een bijzondere act met opera, dans dj en violist. Het waren slechts de eerste van ruim 70 acteurs en acts die door het pand verspreid waren.

In elk hoekje was wel wat te beleven. Van een jazzbandje in een vergaderruimte tot slangenmensen in het trapgat en van breathing sessions in de Skyscape tot een nagelstudio in een break-out zaal. Kan het nog gekker? Zeker, zo werd één van de culinaire concepten live begeleidt door twee in grote kippenpakken geklede mannen die tegen iedereen aan liepen te schuren. Ja echt, thanks Conny! Ook gaaf: Ronald Giphart (verantwoordelijk voor de bierkaart in het inpandige restaurant Capital Kitchen) en Harold Hamersma (verantwoordelijk voor de wijnkaart) hebben een uur de bar overgenomen.

Opening Peel Plaza Capital C

Je kunt het zo gek niet bedenken…

Vanaf negen uur in de avond was de programmering in de kleine zaaltjes afgelopen en begon het feest in Capital Kitchen met allerlei dj’s en acts. Van dragqueens tot mensen gekleed in bizarre ‘kunst outfits’. Je keek je ogen uit.

En dat is precies wat ze bij Capital C wilden bereiken, want dat gevoel heb je ook als je tijdens een rondleiding de mogelijkheden van deze evenementenlocatie voor het eerst ervaart. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of Capital C staat er voor open! Het eventteam omarmt jouw ideeën en denkt mee om jouw evenement onvergetelijk te maken. Of het nou heel extravagant mag zijn of juist een hoge mate van kwaliteit tijdens een inhoudelijk congres. Deze locatie laat jouw creativiteit vanzelf stromen. Een heerlijk gevoel als event organisator!

Beeld: Capital C en Ossip