Venues

Capital C is de kick-ass locatie voor jouw kick-off event of New Years Celebration!

The place to be for a grand celebration

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Ben jij op zoek naar een eventlocatie die voor een creatieve twist zorgt tijdens jouw grand celebration, kick-off meeting of conferentie? Stop maar en pak die telefoon, want Capital C wil alles in het werk stellen om te zorgen dat ze een niet alledaags event voor je organiseren.

Met bijzondere break-out rooms, een parel van een rooftop-venue (inclusief waanzinnig uitzicht over Amsterdam) en verrassende catering- en entertainment voorstellen, moet dat wel goed komen!

Kick-off meeting? Break out… old habits

Of je nou een groot congres of juist een kleine vergadering organiseert; Capital C biedt voor alle type meetings zeer goede faciliteiten. Start bij een grote bijeenkomst plenair in The High Light – de prachtige glazen koepel op het dak – om vervolgens in één van de break-out rooms uit elkaar te gaan. Daarbij heb je keuze; ga je voor moderne, strakke ruimtes of laat de groepsgrootte het toe om voor écht creatieve sessies te gaan? Mooi! Elke designer meeting ruimte ademt namelijk creativiteit en heeft zijn eigen look en feel. Van honderden tikkende klokken in de Clock Tower tot alleen ronde objecten in The Round Room. Hoe tof is dat?! Houdt het event niet op na het inhoudelijke gedeelte, dan kan je de bijeenkomst eindigen met een uitgebreide borrel of high end dinner. Waar kan dat beter dan in The High Light? Met de avond die is ingevallen, is het uitzicht over de stad nóg mooier. Enjoy! Niet alleen van de omgeving, maar ook van goede catering en uniek entertainment van ervaren partners.

We beschreven het al in de grote opzet, maar natuurlijk geldt ook voor de kleine bijeenkomsten; Capital C weet te verrassen. De designer meeting ruimtes bijvoorbeeld zorgen ervoor dat je meteen wordt ondergedompeld in een bijzondere omgeving. Sowieso, de hele locatie ademt een unieke, creatieve sfeer uit; vanaf de entree tot het trappenhuis of de lift. Mensen gaan deze meeting niet snel vergeten!

Refresh, reconnect & celebrate

Ook vieren kunnen ze bij Capital C. Logisch, want deze locatie valt op door het Dutch design, de prachtige kunst en de creatieve vondsten, verspreid over alle zeven verdiepingen. Of je nou komt om het jaar gezamenlijk af te sluiten of het nieuwe jaar goed van start te gaan; refresh, reconnect & celebrate.

Wedden dat je hier een onvergetelijke indruk achterlaat? Van The High Light die veel meer is dan een ‘standaard ruimte’ (check de foto’s!) tot de super flexibele spaces. Capital C is een veelzijdige kick-ass venue die zich moeiteloos aanpast aan jouw gelegenheid. Al kom je meerdere keren terug; deze locatie blijft verbazen!

00. Kick off Conference Capital C
03. Break out room Capital C
04. Break out room Capital C
04. Creatieve meeting in The Pink Salon Capital C
05. Capital C High Light Beurs
06. The Skyscape - Capital C

Met een salto het nieuwe jaar in…

Kruip in de huid van James Bond en geniet van een Martini tijdens een Casino Royale party deze winter, of maak een salto het nieuwe jaar in tijdens jouw circus kick-off. Ook op entertainment niveau denken ze graag mee. Van close-up magicians tot een ludieke ballonnenjurk animatie act en van twee violisten op elektrische violen tot een visuele LED poi show. Precies, het eventteam heeft diverse toffe concepten voor je klaarliggen. Speciaal ontworpen voor deze donkere maanden. Dat wordt vieren met een hoofdletter V, zoals dat alleen bij C kan!

08. Capital C The High Light Vodafone product Launch
07. Kick off diner Capital C

New Year’s Celebrations

Ook voor een ouderwetse (nou ja, nieuwerwetse) party moet je bij Capital C zijn. Ook hier is The High Light een geweldige ruimte voor. Terwijl het buiten langzaam donker wordt, schittert de koepel door kleurrijke verlichting en blije gasten. Laat het maar aan de band over om iedereen in beweging te krijgen. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Capital C werkt met gerenommeerde cateringpartners samen om van jouw event een culinaire ervaring te maken.

Maar wist je dat ze ook een eigen keuken hebben? Capital Kitchen is een restaurant gelegen in het pand en the place to be voor mensen die willen genieten van een verrassende kaart vol bijzondere gerechten van regionale en duurzame leveranciers. Doorspekt met kunstwerken van lokale kunstenaars is deze ruimte een voedingsbodem voor onvergetelijke belevingen. Goede vibes worden daar gratis bij geserveerd!

Wil je jouw collega’s of relaties bedanken voor een prachtig 2023 of je klaarmaken voor een energieke start van 2024, dan moet Capital C absoluut op je shortlist staan.

10. Groupsdinner Capital Kitchen - Capital C
09. Naborrelen aan de bar bij Capital Kitchen - Capital C

Beeld: Capital C