Venues

Capital C biedt ‘ultimate summer experience’ inclusief uitzicht over Amsterdam

Summer is coming!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met de eerste zonnige lentedagen achter ons, is het tijd om na te gaan denken over de summer events. Niets lekkerder dan met collega’s of relaties bijeenkomen om met elkaar te genieten van een heerlijk samenzijn vol goede muziek, heerlijk eten en drinken en fijn gezelschap.

In de zomermaanden wil je jouw event natuurlijk liever niet binnen vieren, maar sta je het liefst (beschut) buiten onder de zon. Het liefst met een beetje tof uitzicht, toch? Dan is Capital C the place to be… eh, C!

The High Light of your summer

Of je nou een verfrissend drankje wilt drinken, een zomerdiner met een receptie organiseert of voor het netwerken bij elkaar komt; Capital C heeft enkele verrassende outdoor spaces waar jouw event perfect tot zijn recht komt. Wat te denken van het dakterras van The High Light. Ontsnap aan de stad en kickstart jouw programma met een premium vibe, of welk eiland dan ook inclusief adembenemend uitzicht over de hoofdstad. Te midden van Dutch Design geniet je van cocktails, een mid summer bbq of liever een Italian dining experience met als afsluiter een reuzenrad vol ijsjes.

Combineer de classy omgeving en catering met casual fun. Als de zon ondergaat, is het tijd om je borrel voort te zetten binnen in The High Light of je feestschoenen aan te trekken in Capital Kitchen. Deze parel van een glazen koepel biedt door een vernuftig systeem ook op zomerse dagen een comfortabel klimaat. Zomers buitje? Geen probleem, van buiten naar binnen gaat in een handomdraai. Een avond in The High Light is er één om nooit te vergeten. Diamonds are forever, rights?

Captial C_terras
Capital C_drinks
Capital C_diner in de zomer
Capital C_entertainment terras
Capital C_Sunset in The High Light

Peel Plaza exclusief voor jouw gasten

Naast het dakterras heeft Capital C sinds enkele maanden op de begane grond; Peel Plaza. Dit openbare kunstlandschap annex terras was een cadeautje aan de stad, maar is sinds kort ook te gebruiken voor jou gezelschap tot 150 personen. Dat is ideaal, want dit is een onwijs toffe plek om aan het einde van een dag vol meetings nog even met elkaar na te borrelen. Geniet van lokale lekkernijen die als kleine bites worden geserveerd. Zo heb je het adembenemende Amsterdam nog nooit geproefd!

Capital C_Drinks at Peel Plaza
Capital C_Plaza

Hoe handig is dat!

Wat naast de prachtige inrichting, het geweldige uitzicht en de heerlijke catering nog meer zo fijn is aan Capital C is dat de locatie van veel gemakken is voorzien. Zo is de locatie zowel met auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Sterker nog, je kunt zelfs naast het gebouw aanmeren met een boot. Supergaaf als je gasten wilt verrassen met een varende borrel terwijl ze naar de ‘secret venue’ toe gaan.

En ja, we weten het… Nederland is geen Curaçao dus geen ultieme zongarantie. Maar geen zorgen, want ook daar heeft de locatie over nagedacht. Capital Kitchen, het inpandig restaurant vol Dutch design staat voor je klaar, wanneer het nodig mocht zijn. De grote smeltende discobal en de sculptuur die vanuit zijn benen shots inschenkt boven de bar zorgen meteen voor de juiste sfeer. En kijk je naar buiten dan heb je zicht op de grachten waar de bootjes in de zomer af en aan varen.

Dus of je nou geniet van Peel Plaza voor de deur, in Capital Kitchen of op het dakterras… bij Capital C is deze zomer ‘the sky the limit’!

Capital C_Dinner in The High Light
Capital C_Catering

Beeld: Capital C