Venues

Capital C zorgt met ‘switch & mix’ altijd voor doorgang van jouw event

Binnen 48 uur van live naar hybride of online!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In 2022 weten we inmiddels dat het eventlandschap zich constant aan moet passen. Er is geen zekerheid. Met dat gegeven is het net zo logisch dat eventlocaties zich flexibel opstellen. Het gaat er niet meer om of je event doorgaat, maar in welke vorm die plaatsvindt.

Capital C heeft deze gedachte volledig omarmd. Door hun flexibiliteit kan de datum gewoon worden vastgelegd en kan op het laatste moment gekozen worden voor welke vorm jij als opdrachtgever wilt gaan. Hoe fijn en vertrouwd is dat?!

Snel schakelen vanaf eerste lockdown

Menig locatie werd in maart 2020 overvallen door de plots aangekondigde maatregelen waardoor agenda’s vol live events leeg vielen. Bij Capital C sprong men meteen in de telefoon om samen met partner Bourgonje de mogelijkheden voor een online studio te verkennen. Resultaat; binnen twee dagen stond er een volwaardige versie inclusief meerdere camera’s en alle andere benodigde voorzieningen. Wow! Hierdoor vonden er alleen tijdens de eerste beperkingen ruim 150 livestreams op deze evenementenlocatie plaats. Over een bak aan opgedane ervaring gesproken!

Capital C event in The High Light
Capital-C-event-in-The-High-Light-foto-©KIRSTENVANSANTEN
Capital C event in The High Light

Hybride events are here to stay

Capital C begrijpt de wens van organisaties om events te kunnen organiseren ondanks de steeds wel of niet aanwezige wisselende maatregelen. In de High Light staat nu een vast aanwezige regietafel, bekabeling en andere voorzieningen die ‘als back-up’ klaar staan mocht een live event niet kunnen doorgaan.

Sterker nog, Capital C gelooft heilig in de kracht van hybride events. Terecht, want in deze vorm heb je door de livestream een groot bereik én kan er live genetwerkt worden. Mensen willen elkaar blijven ontmoeten. Capital C zorgt voor die beleving, zowel online als live in één van de designer rooms of op de bovenste verdieping, inclusief glazen dak en een terras geschikt voor 100 personen waar je een prachtig uitzicht hebt over Amsterdam.

Capital C event in The High Light

Twee uitgewerkte scenario’s bij iedere aanvraag

Het team van Capital C beseft dat jij als organisatie geholpen bent met duidelijkheid. Die wordt gegeven in de mogelijkheid last minute te schakelen qua type event. Maar ook in het bieden van twee voorstellen zodra jij een aanvraag doet. Daardoor weet je meteen wat de mogelijkheden zijn tussen een live of hybride/online event qua investering (gemiddeld ontlopen die elkaar niet) en qua floorplan (wel zo handig voor de uitwerking van het programma).

Ze hebben heel goed door dat met een nieuwe tijd een nieuwe aanpak komt. ‘We switch. We mix. We are flexible’ is Capital C ten voeten uit! De enige vraag is: Are you? Dus boek je event en bepaal last minute de vorm!

Beeld: Capital C en Kirsten van Santen