Venues

Bij Capital C eindig én start je het jaar met een feestelijk hoogtepunt

Je kunt altijd nog naar dat saaie zaaltje om de hoek

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We hebben het al vaker gezegd en we blijven erbij: Capital C is een locatie waar de energie vanaf spat. Het is ongetwijfeld de combinatie van art, design en creativiteit die zorgen dat je een event hier niet snel vergeet.

Gooi daar de december-vibes overheen en dan is één ding zeker: op deze locatie weten ze hoe je het juist perfect afsluit met een ‘end of year party’. Of start 2024 juist met een energieke nieuwjaarsborrel!

De kunst van een goed feest

Van grote bedrijfsdiners, feestjes en recepties tot gezellige groepsdiners. De decembermaand zit er standaard vol mee in evenementenland. Natuurlijk, deze events kan je op veel locaties vieren. Maar zeg nou eerlijk… waar vier je het nou echt (overdekt) onder de sterren? En waar voel je dat het team ‘the art of events’ echt goed onder de knie heeft en waar duurzaam en creatief ondernemen op vele manieren wordt doorgevoerd?

Precies, op deze artistieke locatie waar moderne aspecten in een historisch decor samenkomen! Hier staat het event team (liefkozend in deze periode de Capital Elfjes genoemd) voor je klaar om een onvergetelijk event te organiseren, samen met state-of-the-art partners op zowel culinair als facilitair gebied. Het ontbreekt je aan niets!

Capital C_Diner met zicht over Amsterdam
Capital C_Uitgebreid borrelen
Capital C_Proosten
Capital C_Entertainment
Capital C Client Event

The High Light (of the year)

Capital C verrast met uiteenlopende ruimtes, maar het absolute hoogtepunt is, hoe kan het ook anders, The High Light. Begin je avond in de High Brow Bar met bubbels (inclusief uitzicht op de Clock Tower) en vervolg je avond onder de glazen koepel voor een diner (letterlijk) onder de sterrenhemel, met een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt vanaf het dakterras zelfs het prachtige Rijksmuseum bewonderen!

Capital C_Diner met uitzicht
Capital C_Diner in The High Light
Capital C__Live muziek in The High Light
Capital C_Show in The High LIght
07. Feestje in koepel Capital C
Capital C_Catering
Capital C_ catering
Capital C_Na borrelen in Capital Kitchen
Capital C_feestje_in Capital Kitchen
Capital C__Entertainment in Capital Kitchen

Een goed feest eindigt altijd in de keuken

Capital Kitchen is het restaurant in Capital C. Van zichzelf al een toffe plek om te dineren, maar ook voor een nieuwjaarsborrel of om te feesten. Dus neem je 1, 2 of 150 allerbeste collega’s of relaties mee om te genieten van de speciale feestdagenmenu’s van Chef Dave. We gooien de rolluiken omlaag (ja echt, dus geen last van pottenkijkers!) en het volume omhoog. De smeltende discobal zal niet het enige zijn dat tijdens de feestdagen de dansvloer verlicht. Knal die speaker aan en verras je gasten met een DJ of een gave performance. Het event team denkt graag mee aan de perfecte invulling, zodat het helemaal past bij jouw organisatie. Echt all out gaan doe je door ‘boven te dineren’ en ‘beneden in Capital Kitchen te feesten’. Dan geef je de gasten echt een kijkje in de keuken.

Is jouw personeel echt van het kaliber ‘we doen het licht uit’, combineer dan het beste van twee werelden voor een all round experience; The High Light voor een feestelijke avond en Capital Kitchen voor een vette afterparty. De mogelijkheden zijn eindeloos deze feestdagen. Het enige wat jij moet doen is er snel bij zijn, want het blijkt dat Capital C bij velen al bekend staat om ‘the place to be’.

Beeld: Capital C