Deze psytrance-decoratie is kleurrijke eyecatcher voor op jouw event

Een eyecatcher die je niet over het hoofd kunt zien

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als we zeggen dat we speuren over het internet op zoek naar speciale niches met toffe inspiratie, dan menen we dat. Zo kwamen we terecht in de Goa India Psytrance muziekscene en waren overdonderd door de in-your-face-aankleding waar je naar blijft kijken.

Al snel kwamen we erachter dat er in Nederland een bedrijf is (Centipede Productions) dat deze doeken op maat maakt. Super gaaf voor een bijzonder concept of een toffe feestavond!

Centipede Productions maakt reusachtige psytrance-doeken voor waanzinnig kleurrijke decoratie voor jouw event

Rijk gedecoreerde events

Je leert nog eens wat als je nieuwe dingen tegenkomt. Rui Weerkamp, mede-eigenaar, nam ons mee in de wereld van events waar zijn decoratie het vaakst wordt ingezet; Psytrance events. Zijn bedrijf ontwerpt en produceert de Lycra-doeken waarmee deze feesten mee worden gedecoreerd. Het zijn enorme ‘daken’ met een doorsnede van zes, tien of veertien meter doorsnede. Volledig te vormen (denk stretchtent, maar dan nog flexibeler). Huge dus!

Het is een specialisme en voor sommige varianten met UV-prints moet zelfs worden samengewerkt met drukkers uit Rusland, Italië of Polen. Als je deze doeken uitlicht, dan krijg je een waanzinnig schouwspel. Zet er een dj onder en gas erop!

Inderdaad, dit is een specialisme en Centipede Productions is er erg goed in. Deze psytrance-decoratie is niet alleen tof op niche-feesten, maar ook zeker op een festival of op event waar het in een subarea helemaal los mag gaan!

Beeld: Centipede Productions