Intertent: vaste partner in tijdelijke accommodaties

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Event Inspiration - Bruiloft - intertent

Organiseer je een bedrijfsfeest of belangrijke zakelijke manifestatie op een unieke plek zonder voorzieningen? Wil je een groot feest in huiselijke kring laten plaatsvinden? Of heb je door onvoorziene omstandigheden acuut een ruimteprobleem? Dan hoef je maar één partner te bellen: Intertent.

Van een enkele stretchtent of Alu Paviljoen tot een compleet ingericht evenemententerrein en alles daartussen; Intertent denkt met je mee, adviseert waar nodig en levert altijd oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en dat maakt hen al jaren dé vaste partner voor evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Zakelijke of culinaire events, productpresentaties, privéfeesten, festivals, tijdelijke huisvesting: er is geen wereld die Intertent niet kent. En dat schakelt voor jou als eventmanager wel heel lekker, je hebt immers nog genoeg andere dingen om je druk over te maken!

Niet zomaar een tent

“Een tent is natuurlijk de basis,” benadrukt Wouter Zick, algemeen directeur en mede-eigenaar van Intertent. “Maar we kijken ook altijd naar het totaalplaatje en zorgen dat dat stijlvol, veilig, kwalitatief, schoon, kostenbewust én compleet is. Om dat te realiseren inventariseren we nauwkeurig de wensen van onze opdrachtgever en desgewenst kunnen we een totaalpakket leveren. Zo werken we nauw samen met partners in technische- en sanitaire voorzieningen, verwarming, verlichting, stoffering, decoratie en catering. Ook kunnen we ondersteuning bieden bij het vergunningentraject.”

Event Inspiration - intertent
Event Inspiration - Automotive - intertent
Event Inspiration - Festival - intertent
Event Inspiration - Sport - intertent
Event Inspiration - Culinair - intertent
Event Inspiration - Zakelijk - intertent

Grote Namen

De korte lijntjes en het zeer ervaren team zorgen ervoor dat grote opdrachtgevers als Stichting Sportevenementen Le Champion, Sportvibes en Classics at the Palace vaste klanten zijn van Intertent. “Naast privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten kom je ons tegen bij heel uiteenlopende evenementen,” vertelt Wouter trots.

Zo verzorgen ze jaarlijks de tijdelijke accommodaties voor TCS Marathon Amsterdam, NN Egmond Halve Marathon, Dam tot Dam Park tijdens de Dam tot Damloop, Museumplein Polo Amsterdam, Concours d’Elegance bij Paleis Soestdijk en Taste of Amsterdam. Afgelopen jaar ondersteunde Intertent KLM tijdens activiteiten ter ere van hun 100-jarig jubileum en dit jaar zijn ze officieel Hospitality Supplier van SAIL Amsterdam. Het moet gezegd, dat zijn geen kleine namen…

Event Inspiration - Automotive (2) - intertent
Event Inspiration - Privé - intertent
Intertent - ziekenhuis - triage

Accommodatie én service op maat

Of je nu op zoek bent naar een fraaie pagode of de befaamde Manhattan; bij Intertent ben je verzekerd van maatwerk en service. “We spreken altijd graag af op de bouwlocatie om een voorstel te kunnen sturen waar alles op en aan zit,” vertelt Wouter. “Geen verrassingen achteraf, maar een helder overzicht zodat je weet waar je aan toe bent.” Gedurende het hele traject heb je één contactpersoon en die projectmanager is tijdens uitvoer ook nog eens 24/7 bereikbaar. Over ontzorgen gesproken! En als je dacht dat Intertent alleen in Nederland opereert, dan heb je het mis. “Wij leveren regelmatig in het buitenland en in Duitsland hebben we ook een eigen vestiging.”

Event Inspiration - IJsbaan - - intertent
Kenmerken
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Altijd maatwerk
  • Service met een hoofdletter S
  • Partner die meedenkt
Eigenschappen
  • SpecialismeTijdelijke accommodaties