The Infinite loop is de toekomst van teambuilding!

Teambuilding via een VR-game, je verwacht het niet

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
VR game als teambuilding van de toekomst

De eerste VR business game, zo omschrijven ze zichzelf. The Infinite Loop heeft een duidelijke focus, bijpassend statement en is vastberaden de zakelijke markt wereldwijd te veroveren. Wij kwamen hen tegen in onze tocht naar teambuilding-inspiratie. Afgaande op de beelden (zie onderaan de pagina) zijn we onder de indruk van dit knap staaltje teambuilding met behulp van Virtual Reality.

Met een ongelimiteerd aantal deelnemers ga je tijdens deze indooractiviteit gedurende twee uur de strijd aan met elkaar.

Het spel, het doel, de missie

Samen met collega’s werk je in de virtuele wereld aan zaken die je in de echte wereld verder kunnen helpen. Als team! Doel is om zo spelenderwijs – doch met gezonde competitie – de samenwerking binnen een bedrijf te verbeteren. Timemanagement, oplossend vermogen, real time communicatie en continue verbetering en ontwikkeling: het komt allemaal aan bod in het spel. Dankzij het interactieve en technisch vooruitstrevende spelelement is de ervaring zeer vermakelijk, memorabel en constructief. Da’s wel zo fijn, bij een teambuildingactivteit!

The Infinite Loop is een product van teambuildingexpert Agence Synergy, videogame ontwikkelaar Digitalmania Studio en teambuilding network Catalyst Global. Het spel werkt volgens de lean principes van dataverzameling, kennisdeling, het bouwen en uitrollen van oplossingen en het krijgen en geven van feedback. Leuk & leerzaam, we like!

Headerbeeld: Eddie Kopp via Unsplash