Food & Drinks

Caterbox zorgt voor landelijke thuisbezorging van ‘écht vers en belevend’

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Man die een biertje drinkt tijdens een online meeting met een borrelplank ernaast van Caterbox

Caterbox schudt de markt wakker met landelijke 24-uurs bezorging. Powered by Food, Jazz & DJ’s weet dit nieuwe bedrijf perfect in te spelen op de behoefte van de consument én zakelijke gast. Met Caterbox haal je de luxe en het gemak van een cateraar naar je evenement. Of het nu thuis, op een congres of tijdens online meeting is.

Verwacht geen standaard boxen met slechts wat bekende bites, drinks of gerechten. Nee, Caterbox maakt gebruik van bijzondere leveranciers. Zo krijg je een box vol mooie verhalen en waar mogelijk ook nog eens seizoensgebonden en duurzame producten!

Caterbox borrelplanken bij een borrel met 5 mensen in een tuin

Van keep it simple tot uitgebreid luxe diner

Vers, duurzaam, seizoensgebonden… leuk, maar zegt niet elke leverancier van cateringboxen dat? Vast, maar of zij een snelle bezorging, landelijke dekking en maatwerk aankunnen is de vraag. Die boxen vinkt Caterbox in ieder geval af!

Met slechts enkele eenvoudige tips van de chef zet je binnen een paar minuten heerlijke borrelhappen of prachtig opgemaakte borden op tafel. Echt! Nauwelijks voorbereiding voor een letterlijk en figuurlijk heerlijk resultaat. Of je nou gaat voor de borrelbox of de dinerbox. Je bent verzekerd van verrassende smaken, waaronder De Leckere biertjes, Fritz Cola en bites of gerechten van andere lokale fijnproevers.

Gerecht met tonijn en bloemen op een blauw bord
Caterbox borrelplanken met lekkere hapjes en drankjes

Wordt verwend op jouw zakelijke (online) event

Helemaal leuk wordt het wanneer je Caterbox creatief laat meedenken met een box op maat. Lever de businessbox af bij collega’s die thuiswerken voor een volledig verzorgde vrijmibo (op maat) of geef als garageketen de verrassende staycationbox na een zomer-checkup van de auto. Ook leuk; geef jouw relaties, medewerkers of nieuwe klanten als telecom-provider de belbox.

Gaat het belletje al rinkelen bij je? Precies, Caterbox maakt echt werk van jouw aanvraag! Met telkens dezelfde uitgangspositie: ze willen voor elk budget ‘iets vets’ (no pun intended) samenstellen. Die aandacht ervaar je zodra de deurbel gaat. Een gastvrije bezorger van Caterbox levert je de box af als een echt cadeautje. Uitpakken geblazen dus, maar niet voordat je het handgeschreven kaartje met een hartelijke groet hebt gelezen. Precies, echt aan alles is gedacht.

Man en vrouw die in een keuken gerechten met zalm maken van Caterbox
Gerecht van Caterbox met vis en bloemen

Totaalbeleving in een box

Wat Caterbox betreft gaat de culinaire thuisbezorging verder dan beleving in de food & beverages. Zo kan je binnenkort ook entertainment boeken, zodat je echt een totaalpakket kunt aanbieden aan jouw gasten. Zie je het al voor je… alle medewerkers zitten online te borrelen als ineens in de ‘meeting’ wordt ingebroken en je een paar minuten later lekker meezingt met Nederlandse klassiekers of op het puntje van je stoel zit om bijzondere prijzen te winnen terwijl je ‘voor de volle kaart’ gaat.

Duurzame invulling, landelijke bezorging en een box vol beleving; Caterbox heeft het allemaal!

Vrouw met twee kinderen die de deur open doen als er een pakket wordt bezorgd
Caterbox buffet met schalen met hapjes waaronder oesters, garnalen en tonijn

Beeld: Caterbox