Wie heeft een hart-onder-de-riem-box hard nodig?

Het cadeau wat een beetje lucht geeft

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Bloom out of the box - plantje - kist

Wat maken we met z’n allen een bijzondere tijd door. Tijd die vraagt om bezinning, wat extra aandacht voor elkaar, creativiteit en steun. In de branche zie je dat de eerste paniek inmiddels plaats heeft gemaakt voor creativiteit en tal van initiatieven.

Een ‘detox-box’ voor collega of relatie

Ik stuitte op dit mooie initiatief van Blooms out of the Box. Bij het ontvangen van een Blooms out of the Box lijkt het net alsof je een kistje wijn ontvangt. Maar geloof me, dit is nog beter of nou gezonder, zeker in deze tijden. In plaats van wijn zitten er nu drie goed verpakte groene plantjes in. Planten waar je veel langer tegen aan kunt kijken, dan tegen een bos bloemen en die ook nog eens de lucht zuiveren. Op de box kan je verschillende teksten of logo’s afdrukken. Maar nu zijn er wel hele toepasselijke afbeeldingen te kiezen, zoals: beterschap, een hart onder de riem of een dikke duim met de tekst ‘je bent een topper’. Dat is toch een win-win-win? Zeker nu!

De plantjes plaats je in een deksel met speciaal passende vormpjes in de bovenzijde van het wijnkistje. Er is zelfs een inlay meegeleverd die je met water kan vullen. Door de touwtjes onder elk plantenpotje, geven de plantjes zichzelf water (zolang de minimum voorraad water strekt). Ze zorgen dus ook voor zichzelf, weer een zorg minder!

Dus wil jij iemand een hart onder de riem steken? Doe dat dan met deze opknappers. Geloof me, hier word je instant blij van. En ook van al die gelukshormonen knap je op!

Bloom out of the box - plantje - kist
Bloom out of the box - plantje - kist
Bloom out of the box - plantje - kist
Bloom out of the box - plantje - kist

Beeld: Bloom out of the Box