De Foodhallen Den Haag: een eventlocatie met cateringinspiratie

Haal je gram bij de Haagse hallen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
FOODHALLEN-Den-Haag-catering-locatie-opening

Van hoofdstad naar hofstad; de bonte verzameling aan traiteurs maakte indruk tijdens het openingsweekend van de Foodhallen Den Haag! Voor de doorgewinterde foodies onder ons is dit genieten met een harde G, want na Amsterdam en Rotterdam opent het succesvolle concept ‘Foodhallen’ nu haar deuren achter de duinen. Vijftien redenen om verdomd vrolijk van te worden; we lichten er twee uit. 

De vijftien redenen zijn de twaalf foodstands, twee barren en één eventlocatie. Wij voegen een en ander samen en onderzoeken de eventlocatie en food-inspiratie

LEES OOK: Meer food-inspiratie vind je in de verhalen van gastblogger Maurine

Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening
Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening

Locatie, locatie, eventlocatie

Locatie is alles, zeker wanneer het om eventlocatie of vergaderlocatie gaat. Je wilt goede catering, exclusieve uitstraling, de juiste faciliteiten. Of eigenlijk, als we eerlijk zijn; je wilt alles. De Foodhallen Den Haag gooit hoge ogen, met de eerste verdieping die is af te huren als eventlocatie. 300m2 met ruimte voor 250 personen in de exclusieve Fountain Bar, die net als de hallen op de begane grond ontworpen is door Studio Modijefsky. De ontwerpers lieten zich inspireren door Europese stadspleinen, waar mensen samenkomen en genieten. Extra leuk is de lunch of het diner tijdens je event hier; daarvoor struin je namelijk lekker langs de stalletjes. Net als op vakantie! 

De volledige food experience

Lucia Danser, eventmanager van De Kanarie Club en de Foodhallen legt het concept uit: “We willen elke bezoeker de Foodhallen Experience geven en bieden daarom food vouchers aan. Met de voucher, voorzien van een QR-code, gaat een bezoeker van de Fountain Bar zelf op pad en stelt bij de diverse standhouders zijn lunch, borrelhap of diner zelf samen. De betaling wordt verwerkt door het scannen van de code.” Lekker (en) handig! Heb je een minder avontuurlijke (of gewoon ontzettend hongerige) groep gasten, dan is catering in de Fountain Bar ook geen enkel probleem! Waarom zou je ooit nog ergens anders vergaderen? Dat is nou food for thought. 

Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening
Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening
Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening
Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening

Catering? Inspiratie gaat door de maag

Je hoeft hier geen event te organiseren om jezelf tegoed te doen aan een wereld van inspiratie op het gebied van catering. Twijfel je over de catering voor jouw volgende event? Met twaalf verschillende smaken en werelden kun je hier je lol niet op. Dankzij de laagdrempeligheid en een hoog borrel-gehalte, is het ook ideaal om een opdrachtgever mee te nemen. Neem het concept, de strategie of stand van zaken rondom het aanstaande event nog eens even door, terwijl je geniet van de culinaire creaties van ondernemers, die ook voor events te boeken zijn. Een inspiratiesessie om je vingers bij af te likken!

Kleine sidenote: hartje Den Haag is, hoe mooi dan ook, parkeer-technisch gezien een uitdaging. Op moment van schrijven wordt hard gewerkt aan samenwerking met de nabijgelegen parkeergarage!

Foodhallen_DenHaag_Opening-57-catering - locatie - opening

Beeld: Foodhallen Den Haag