FoodFavors: We cater compliments

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
FoodFavors team

FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit is de bevestiging dat we ons werk goed doen. We cater compliments! Omdat we vooraf weten hoe jij wilt dat gasten later op jouw event terugkijken. Met die wens én onze ervaring cateren wij maximaal betrokken, altijd bevlogen en geod doordacht. Dat is de kwaliteit waarop we beoordeel willen worden.

We adviseren je en bespreken vooraf goed alle wensen door om de culinaire invulling perfect te laten aansluiten bij jouw evenement. Daarna gaan wij doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk!

Dus voor een vers ontbijt, een afternoon snack, een uitgebreide borrel, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. We beloven je stellig: “We cater compliments!”

Bewust

Goed cateren doe je niet zomaar. Daar moet over nagedacht zijn. Het gebruik van Easyparty catering software heeft onze organisatie toekomstbestendig heeft gemaakt. Ook werken we met Nederlandse leveranciers. Wij weten wat gasten van onze catering verwachten en zij adviseren welke producten daar ieder seizoen het best aan voldoen en waarmee we nét even extra verrassen. Want dat blijft toch het allerleukst.

Wist je dat wij de verse ingrediënten die overblijven fermenteren en als smaakmaker het volgende seizoen weer toepassen?

We prefer suppliers

Onze focus is catering op evenementen. Toch gaat het succes van een event verder dan catering. Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat je ook op die vlakken van het evenement succesvol bent.

Of het nu gaat om bedrijfsdiners, personeelsfeesten, congressen of jubileumvieringen, wij staan voor je klaar om van ieder event een succes te maken.

We zijn benieuwd naar je

Ben je op zoek naar inspiratie, heb je een vraag of een geweldig idee? Onze adviseurs helpen je graag om samen met jou een succesvol event te organiseren.  

Beeld: FoodFavors

Kenmerken

 • Betrokken, Bevlogen, Bewust
 • Professioneel & Persoonlijk
 • Op ieder locatie
 • We cater compliments

Eigenschappen

 • Specialisme
  Allround Culinaire entertainment

Branchenieuws van FoodFavors

 • Food Jazz & DJ's bij de Woonindustrie

  De Woonindustrie en Food Jazz & DJ’s lanceren ‘Het Atelierdiner”

  24 april 2023
 • Food-Jazz-en-DJs-Theater-De-Kom-showdiner

  Theater DE KOM en Food, Jazz & DJ’s presenteren het showdiner

  12 september 2023