Alle inhoud en emotie van jouw evenement gevangen in een gedicht

Een rijm zegt meer dan duizend woorden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Kort en bondig maakt memorabel. Maar hoe vang je de essentie van een inhoudelijk waardevol en dagvullend programma op een manier die jouw bezoeker echt wil omarmen? Die je misschien zelfs mee kunt geven? Of hoe doe je eer aan alle emotie en verbinding van een medewerkersevent?

Insert De Muze van Suze. Suzanne is creatief copywriter en (zakelijk) poëet. Haar gedichten zijn woorden die de spijker op zijn kop slaan en niet meer uit je kop gaan.

Niet in steen gebeiteld, maar in staal uitgesneden

Voor Red Bull en Netl camping Kallumaan ontwikkelde ze meerdere maatwerken als communicatie van de propositie, zoals voor het concept de BoomBoom. ATMosphere maakte het kunstwerk, en vereeuwigde het gedicht in staal.

Voor de plus 500 deelnemers van een online persoonlijk ontwikkelingsprogramma, deed ze dit zes dagen lang. Elke inhoudelijke sessie van twee uur werd in twintig regels naar de kern vertaald. En voor ondernemers in de hospitalitybranche, zoals B&B’s en restaurants, schrijft ze hun missie en visie in deelbare dicht.

Muze van Suze gedichten
Muze van Suze gedichten
Muze van Suze gedichten
Muze van Suze gedichten

Beklijvende boodschap

Wat de stukken gemeen hebben is dat ze op het lijf geschreven worden en daardoor niet zomaar gelezen, maar gevoeld worden. Een boodschap die beklijft, omdat je ‘m beleeft. Klaar voor een kippenvelmoment op jouw evenement? Bekijk hieronder een voorproefje in de vorm van een maatwerk gedicht voor de KNVB. Na het eerste coronajaar werd deze unieke video met dicht gedeeld met de voltallige achterban.

Zet De Muze van Suze in om je strategische sessies terug te brengen naar een kern die je kunt inlijsten. Om de emotie van een feestelijk event te vangen, misschien zelfs wel met persoonlijke maatwerken voor jouw bezoekers. Om kennis te borgen en te verspreiden om een manier die mensen verrast, verrijkt en wie weet: straks wel op de muur van je kantoor prijkt. Voor inspiratie, check haar Instagram.

Beeld: De Muze van Suze

Video: KNVB