Haal de grootsheid van kleinkunst op het podium met sprekers van het spoken word

'Mensen Zeggen Dingen' als broedplek voor inspirerende sprekers en krachtig entertainment

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kleinkunst artiesten en sprekers op het podium maken een onuitwisbare indruk op je publiek tijdens je event

Dat wat op het podium staat, staat er om een blijvende indruk te maken. Om te presenteren met impact, een beleving te creëren en te raken; dat is niet (volledig) afhankelijk van de inhoud, maar evengoed van de vorm. Het toevoegen van muziek, ritme of rijm aan een verhaal, maakt de boodschap vaak krachtiger. Betrekt en betovert het publiek. Overweeg daarom voor je volgende event een spreker van het spoken word.

We ervaren de impact tijdens een avond Mensen Zeggen Dingen, een collectief van schrijvers, sprekers en artiesten met een boeiende inhoud en steengoede voordracht.

Multicultureel en- functioneel inzetbaar

Maar het gaat verder dan een broedplaats van goede sprekers; MZD is een multicultureel platform dat multifunctioneel inzetbaar is! De organisatie gaat namelijk nog een stapje verder dan alleen maandelijkse optredens. Niet alleen biedt ze geselecteerde sprekers een podium, ze organiseert ook workshops om jou te helpen dat podium te pakken en schrijft teksten in opdracht op locatie, als een ware Nico Dijkshoorn. Wil jij je medewerkers of gasten helpen de creatieve vrijheid te vinden zichzelf echt goed uit te drukken dankzij de kracht van spoken word? Of zoek je een geweldige recap van een dag vol indrukken en impact? ‘Mensen Zeggen Dingen’ maakt het waar.

Lev Avitan, woorden met lef!

Aanleiding voor dit artikel is het optreden van Lev Avitan, een artiest met zowel Joodse als Marokkaanse en Turkse achtergrond, die de woensdagavond in kwestie inspireert en snaren raakt als het gaat om inclusiviteit. In de maatschappij, maar wat dacht je van een werkplek? Zijn voordracht zou zeker niet misstaan op een cultureel, omvangrijk festival. Daarnaast zien we ook mogelijkheden voor corporate event of medewerkersbijeenkomst, met als doel bewustwording onder collega’s voor bedrijven die inclusiviteit op de werkvloer willen omarmen. Over zijn Arnhemse wijk Presikhaaf, ooit een Vogelaarwijk maar inmiddels weer vergeten, spreekt hij:

“Leven in een achterstandswijk is als ademen met astma en arm zijn is als piepen zonder puf.
Dus hoe kan je van een chronisch zieke wijk verwachten de sociale ladder te beklimmen zonder drugs?”

Bekijk onderstaande video van Lev om te zien wat we bedoelen, of ontdek meer van de dingen die deze mensen zeggen hier.

Headerbeeld: Lev Avitan, gefotografeerd door Kevita Badloe Jr.