BellButlers en Connectors snappen belang van netwerken op events

Twee acts die meer dan eens interessant zijn

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We zijn als platform niet enkel geïnteresseerd in alles wat nieuws is. Laten we eerlijk zijn; er zijn genoeg creatieve en slimme event professionals die al jaren snappen hoe je meerwaarde toevoegt aan een event.

Rob van Suilen en Jeffrey Maas van Creëermeneer zijn zulke personen. Al vele jaren brengen zij gasten met hun acts met elkaar in contact op events. Laat dat van grote relevantie zijn bij de discussie of een event online of juist live moet gaan plaatsvinden.

BellButlers

Twee butlers, twee telefoons en twee willekeurige gasten in een zaal. Meer heb je niet nodig voor een ‘spontane’ verbinding. De BellButlers lopen ieder met een dienblad met daarop een werkende telefoon door de ruimte op zoek naar een geschikt persoon die behoefte lijkt te hebben aan een nieuw contact. Zodra die persoon de telefoon opneemt, wordt de andere telefoon verderop in de zaal gebeld. Neem jij op en kom je in contact met … ? Inderdaad, op theatrale wijze wordt iedereen met iedereen verbonden! De BellButlers zijn de ideale ijsbreker op netwerkevents.

De Bellbutlers voor connectie tijdens netwerken

Connectors

Geavanceerde apparatuur, isolerende kleding en tomeloze energie. De Connectors werken onder hoogspanning. Deze werklui rollen kabels uit tussen uw gasten en leggen daarmee letterlijk de verbinding. Is er sprake van spanning of ontspanning? Wellicht slaat er een vonk over…Stop! Contact? De Connectors zorgen altijd voor een passende connectie.

Organiseer jij binnenkort een live event, dan weet je dat netwerken belangrijk is. Creëermeneer creëert de verbinding, jouw gasten de verhalen.

De Connectors verbinden mensen aan elkaar
De Connectors verbinding tijdens netwerken
De Connectors voor verbinding tijdens netwerkevent

Beeld: Creëermeneer