Met deze stappen zorg je voor duurzame catering op evenementen

Eten en drinken in top drie grootste milieu-impact op events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het voedsel dat we eten is goed voor ongeveer 28% van de wereldwijde CO2e-uitstoot. Volgens het WWF moeten we de ecologische voetafdruk van een maaltijd onder de 0,5 kg CO2e krijgen om de doelen die zijn vastgelegd in het Akkoord van Parijs te halen.

Zo ziet een duurzaam menu eruit

Na het sterke artikel over circulairiteit, neemt Lyke Poortvliet van Green Events ons mee in welke stappen we moeten ondernemen om de milieu-impact van catering op events te verlagen.

Van het meten van je klimaatimpact tot het werken met lokale partners en meer. Inclusief super handige links naar organisaties, Rijksprogramma’s en onderzoeken voor meer achtergrondinformatie.

Heel erg behapbaar voor de snelle geïnteresseerden én degenden die duurzaamheid als niveau voornemen hoog in het vaandel hebben staan. Lezen dus!