Online borrel: van post naar proost met digitale cocktailworkshop

Corona kan het wel shaken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
B11 en Barcompany online cocktailworkshop

Hoe langer de maatregelen gelden om elkaar niet op te zoeken, hoe liever we samen proosten op het leven. Gelukkig is dat ook op afstand mogelijk dankzij de cocktailworkshop van B11 Events en Barcompany.

Wil je jouw collega’s verrassen met een ludieke vrijmiddagborrel, dan is deze online activiteit echt een perfect begin van het weekend.

Cocktailworkshop online B11 en Bar Company
B11 en Barcompany online cocktailworkshop voor Rubrik
Instructiedoosje cocktails B11 en Bar Company
Cocktailworkshop B11 en Bar Company achter laptop

Online borrel met collega’s

Van cosmopolitan tot mojito en van amaretto sour tot gin tonic. Deze en nog veel meer cocktails zijn beschikbaar in pakketjes die – lekker praktisch – per brievenbuspost kunnen worden verstuurd. Alle ingrediënten, ijsklontjes daargelaten (duh!), ploffen zo lekker praktisch bij jouw medewerkers of relaties op de deurmat.

Op het doosje staat wanneer je het mag open maken. De reuring start nu al! Op het moment van de digitale borrel, is het tijd voor de online cocktailworkshop. Een ervaren cocktailshaker breekt in bij jullie meeting en neemt iedereen vanuit de studio vanachter de cocktailbar stap voor stap mee. In het Nederlands of Engels en met volop interactiviteit.

Wie van de aanwezigen maakt de mooiste thuiscocktail? Verwacht bij deze online cocktailworkshop grote hilariteit en enkele jaloerse blikken voor iemand zijn of haar shake-moves. Proost!

Beeld: B11 / Barcompany