Complimentenmeisjes ontroeren online, en dat is heel fijn!

Een oprecht moment bij online meeting

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Complimentenmeisjes Online

De gemiddelde week bestaat niet meer uit maandag, dinsdag, woensdag… het is dag, dag, dag geworden. Talloze Groundhog Day-werkdagen en ontelbare online meetings zorgen er niet voor dat jouw werknemers bruisen van de energie. De Complimentenmeisjes brengen daar verandering, zodra ze inbreken in jouw digitale sessie.

Waar de Complimentenmeisjes in normale tijd pure waardering uitspreken tijdens live events, zoeken ze nu online de verbinding. Met succes!

Online ontmoeting om nooit te vergeten

Juist nu is waardering uitspreken naar de ander en lief zijn voor elkaar belangrijker dan ooit. Op basis van een online ontmoeting wordt door de Complimentenmeisjes het allermooiste in jou gezien, gewaardeerd en opgeschreven om nooit meer te vergeten. Een welkome break tijdens het werk, de kleine escape ‘uit’ huis, een verademing in de onrust. Een heerlijk moment voor jezelf met een blijvende herinnering. Een perfecte manier om dank je wel te zeggen tegen het team dat zo hard werkt en alle zeilen bijzet.

Complimentenmeisjes Online
Complimentenmeisjes Online

Een pauze-moment én een compliment

De Complimentenmeisjes geven complimenten (duh!). Maar hoe? Dat hangt volledig af van jouw wensen. Ze kunnen inbreken in een zoom-meeting om vervolgens in kleine groepjes uitéén te gaan (wat, heel slim, normaal een pauze-moment zou zijn). Daar klets jij lekker met jouw collega, terwijl de complimenten uit de pen vloeien. Helemaal bijzonder is dat het compliment na enkele minuten schrijven live wordt voorgedragen. Hoe mooi!

Ook één op één kan de waardering worden uitgesproken. Laat jouw medewerkers op een moment van hun voorkeur inloggen op het platform van de Complimentenmeisje waar ze worden getrakteerd op een onvergetelijke compliment.

We zijn al meermaals verrast en het compliment voelde elke keer spot on. Complimentenmeisjes zorgen voor een heerlijk feel good moment die je nog vaak terug gaat lezen. Gegarandeerd!

Foto: De Complimentenmeisjes