Authenticiteit is grootste goed bij Amplify

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
3 hostessen van Amplify EventMarketing tijdens een event in een grote zaal

Soms heb je gesprekken waarin je voelt dat je praat met iemand met een bak aan ervaring, maar waarin je meteen beseft dat de persoonlijke uitstraling het grootste onderscheidend vermogen is van de organisatie. Dat geldt absoluut voor Melissa van Rooijen, eigenaresse van Amplify Eventmarketing. Dit gevoel is doordrenkt in het volledige DNA van dit – naar eigen zeggen – boutique bureau en dat is prachtig!

Het is die authenticiteit die zorgt voor het vertrouwen bij een grote groep opdrachtgevers die het bureau inzetten voor bijzondere evenementen.

Amplify EventMarketing gala award show diner met gedekte tafels voor een diner
Amplify EventMarketing gala awardshow artiest met smink en bloemen
Event met veel mensen tijdens een borrel in oranje kleding

Het moet kloppen, in alle opzichten

Amplify is ontstaan vanuit de visie dat events als stralend middelpunt van een totaalcampagne gelden. Het creëren van de onvergetelijke indruk tijdens het event zit hem in de details. Daarom dat Amplify haarzelf graag omringt met klanten die heel goed bij haar passen. Elke aanvraag begint bij het onderbuikgevoel om te bepalen of er een persoonlijke klik is. “Bij voorkeur zijn we de vaste partner voor een organisatie. Dan zijn we namelijk meer een collega dan een ingehuurd bureau. Zo kunnen we de meeste waarde toevoegen. Sterker nog, vaak weten we daardoor beter de weg binnen een organisatie dan de klant zelf.”

Beurs event op een industriele locatie georganiseerd door Amplify EventMarketing
Interview tijdens event van Amplify EventMarketing
Event van Networking Event Holland Scholarship
Bediening met bakken met ijs en drankjes waar rook uit komt
Cameraman op een event met een zwarte blouse met Amplify Eventmarketing erop

Persoonlijke aanpak voor maximaal resultaat

Amplify bestaat naast Melissa uit een flexibel team van specialisten. Hierdoor kan het bureau per project een team samenstellen met de gewenste expertises. “Je krijgt bij ons alleen maar senior mensen. Dat zorgt voor vertrouwen, gelijkwaardigheid én plezier.” Deze flexibiliteit en kunde is dé reden voor opdrachtgevers om graag met Amplify samen te werken.

Amplify EventMarketing Evenementenbureau - Gala Awardshow Carre

Duurzame gedachte werkt kostenverlagend

Bij elke samenwerking met Amplify gelden duidelijke duurzaamheidseisen aan het event, zodat er in alle opzichten zo weinig mogelijk waste verloren gaat. Een duidelijke filosofie die wordt omarmt door de opdrachtgevers. Het maakt dat dit boutique bureau voor de A-merken en departementen van de overheid mag werken en Melissa en haar team graag gezien worden in diens bedrijfskantines. “Als ik onderweg ben, probeer ik rond het middaguur altijd even te lunchen bij een opdrachtgever, ook al loopt er geen opdracht.” We zijn overtuigd; Amplify is de collega voor concept tot content!

Amplify EventMarketing regieruimte tijdens online event met studio met 1 groot scherm (beeld: Bram Saeys)
Amplify EventMarketing online event presentator bij scherm en meerdere camerahoeken op pc (Photo: Bram Saeys)
Amplify EventMarketing regieruimte tijdens online event lockdown event met regisseurs met mondkapjes (Photo: Bram Saeys)

100% doorgang-garantie met lockdown events

Bij Amplify Eventmarketing spelen ze slim in op de steeds wisselende maatregelen die door de overheid worden afgekondigd. In elke situatie is het namelijk mogelijk om een event door hen te laten organiseren. Van complete openstelling (dus geen restricties) tot een complete lockdown waarin mensen hun huis niet meer mogen verlaten. Inderdaad, zelfs als het volledige land op slot gaat, ontvangt Amplify digitaal haar gasten met open armen dankzij lockdown events.

Beeld: Bram Saeys en Amplify EventMarketing

Kenmerken

  1. Events als onderdeel binnen totaalcampagne
  2. Sterk authentiek bureau
  3. Dedicated senior team
  4. De tijdelijke event-collega van een organisatie

Eigenschappen

  • Specialisme
    Congressen & seminars Evenementenbureau