Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is stijlvol, sfeervol én vol eventmogelijkheden

Wat vijf jaar geleden begon met de exploitatie van een congrescentrum in een oude kauwgomballenfabriek, is uitgegroeid tot een prachtig hotel met een frisse, industriële inrichting. ‘Crisp,’ zouden ze in Engeland zeggen. Terecht, want met haar 252 kamers, 32 middelgrote tot grote vergaderruimtes en een eigen parkeergarage, kan je hier ten voeten uit aan de slag met jouw eventconcept.

NXT MICE 2020 Postillion Amsterdam
Postillion Hotel Amsterdam
Postillion Hotel Amsterdam

Alles onder één dak

Om de metafoor met het pand door te trekken; je kunt bij Postillion Amsterdam heel gemakkelijk een eigen event-bubbel creëren. Logisch, want met 3.000 m2 aan zaaloppervlakte in zowel het convention centre als in het hotel zelf, ben je hier flexibeler dan menig kauwgom.

Er zijn tientallen vergaderruimtes, waarvan de grootste zaal een capaciteit heeft van 1.200 gasten in theateropstelling. Toch voelt het nooit massaal of onpersoonlijk. Sterker nog, of je alles nou exclusief afhuurt of slechts een deel gebruikt; elke bijeenkomst; het voelt altijd intiem en vertrouwd. Mocht je trouwens denken; die 1.200 gasten kunnen bij een meerdaags event niet allemaal in Postillion Amsterdam overnachten, dan heb je het mis. Op loopafstand zijn nog drie hotels gevestigd die ze graag voor je benaderen. Hoe handig, dat is echt ontzorgen!

Studio tuinhuis Postillion Amsterdam online event studio

Postillion snapt het!

Heel eerlijk; het woord ‘crisp’ zou je misschien niet meteen met Postillion associëren, maar dat stoffige imago heeft de keten jaren geleden van zich af geschud! En geloof ons als we zeggen dat we helemaal verliefd zijn geworden op de koers van de afgelopen jaren, en dit Amsterdamse hotel in het bijzonder.

Bij Postillion breed, maar zeker ook in dit hotel moet het altijd net even anders. Dat resulteert in spraakgestuurde hotelkamers, een restaurant dat leunt op basis van bereiding met de barbecue en een ervaren General Manager die wordt ondersteund door een Operational Manager met frisse blik.

Die laatste komt namelijk uit het NXTgen-programma waarin een net afgestudeerde ‘hotello’ een jaar lang General Manager wordt in een echt Postillion-hotel en daarna doorstroomt naar een top-vestiging! Inderdaad, het geeft aan hoe Postillion de markt benaderd, maar ook hoe ze het maximale uit jouw event willen halen. Met creativiteit, een keiharde drive en een persoonlijke touch.

Wat dat betreft is de mindset van het personeel net zo ‘crisp’ als het interieur. En daar heb jij profijt van! Dus ga voor één- of meerdaagse events.

Beeld: Postillion en Maurice Vinken

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
Kenmerken
 • 252 kamers met frisse uitstraling
 • 32 vergaderruimtes tot 1.200 gasten
 • Restaurant gebaseerd op bereiding met barbecue
 • Persoonlijke benadering als gast én opdrachtgever
Eigenschappen
 • LiggingIn het stadscentrum
 • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid, Nabij luchthaven, Nabij snelweg
 • Faciliteiten(Dak)Terras, Airconditioning, Audio visuele middelen, Binnenruimte, Buitenruimte, Catering, Geluidsinstallatie, Invalidentoegankelijk, Overnachting mogelijk, Restaurant, Tuin, WIFI
 • Geschikt voorBeurs & Expositie, Congres, Kick-off, Meerdaagse Bijeenkomst, Productpresentatie, Training
Overige informatie
 • Dichtstbijzijnde luchthaven 16,3 km naar Schiphol
 • Openbaar vervoer 230 meter - Overamstel metrostation
 • Zaalinformatie 31 Flexibele zalen
 • Hotelkamers 252

Locatie Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam