Venues

Vier redenen waarom je volgens Postillion ook eens buiten de randstad een evenement moet organiseren

Enorm veel mogelijkheden op korte afstand

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Dat Postillion Hotels in alle vier de randstad-steden een vestiging hebben, weet je inmiddels waarschijnlijk wel. Maar wist je dat deze hotelketen nog veel meer interessante vestigingen heeft? Nee? Daar gaan we verandering in brengen, want je zal je verbazen over de mogelijkheden!

Laat het maar aan General Managers Marloes Alblas (Deventer), Fleur Hüsken (Amersfoort Veluwemeer), Daan Compier (Dordrecht) en Yvonne​​​​ de Knecht (Commerciële binnendienst, Arnhem) over om je te overtuigen!

Deventer: “We worden geroemd om onze medewerkers”

Als we Marloes spreken, dan straalt de trots er van af: “Wij hebben net als andere Postillion vestigingen super goede voorzieningen. In ons geval zijn dat dertien mooie vergaderzalen met maximale capaciteit van 250 personen, 96 hotelkamers en 300 gratis parkeerplaatsen waar je binnen één minuut van de snelweg je auto parkeert. Maar het zijn vooral de medewerkers die bij ons het verschil maken. Het is een mooie mix van vaste krachten die vijftien tot dertig jaar hier werken en jonge, frisse gezichten die hier een jaartje werken. Het zijn deze mensen die in recensies veelvuldig geroemd worden”

“Niets is ons te gek. We bewegen echt met de gasten mee. Van winterbarbecue met -5 graden buiten tot een rally met bizar dure auto’s op het grasveld of Dickens Festijn met verkleed personeel en gethematiseerd hotel en restaurant. Of wat te denken van TV opnames, feest- en sponsoravonden of een teamoverleg inclusief workshop schapendrijven. Kortom, kom naar Deventer. Het ligt best centraal, de mensen zijn hier gemoedelijk en het gebied staat te springen om jouw event te organiseren.”

Marloes Alblas - Postillion Deventer 2
Postillion Hotel Deventer 3

Amersfoort Veluwemeer: “Wij zijn goed in de balans tussen zakelijk en sociaal”

Fleur is heel duidelijk als we vragen naar de kracht van haar locatie: “Onze locatie ligt aan het prachtige Veluwemeer. Gasten komen via de de grote parkeerplaats binnen en zien dat dan nog niet. Stappen ze binnen dan worden ze echt verrast, mede door de ramen die van beneden naar boven reiken, waardoor je de hele dag geïnspireerd blijft door de natuur. Of het nou gaat om een vergadering van vijf personen, een sessie van 50 personen of een congres van 300 personen in één van de negen zalen die in 2019 nog gerenoveerd zijn en alles bevatten wat nodig is voor een succesvolle meeting of event. En na afloop lekker ontspannen barbecueën in onze tuin aan het Veluwemeer.”

“Bij ons ervaren ze ontzorgen, warmte, gezelligheid en kwaliteit. Flexibiliteit staat daarbij voorop. Alle hands on deck als we door bijvoorbeeld regen last minute het hele middagprogramma moeten omgooien. De Veluwe is een verborgen parel en we willen graag ons enthousiasme en onze kracht op deze plek bij je overbrengen, dus kom eens langs.”

Fleur Hüsken - Postillion Amersfoort Veluwemeer 2
HEADER Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Dordrecht: “Events in één van de oudste en mooiste steden van Nederland”

Als we vragen waarom men een event zou moeten organiseren bij zijn vestiging, dan staat Daan meteen aan: “De ligging is uniek. We liggen onderaan de afslag van de A16 met om de hoek de stad met haar prachtige historische stadskern en aan de andere kant de Biesbosch voor bijvoorbeeld een fijne fietstocht. Hier vind je een combinatie tussen rust en drukte.”

“Bij ons is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, snel schakelen en bovenal meedenken om van jouw event een groot succes te maken. Er zijn tal van events waar het team nog steeds over spreekt. Van een grote barbecue op ons ruime terras, een beerfest inclusief tent of een groot internationaal congres van een Duitse multinational tot lokale events voor de gemeente, Voedselbank of het MKB. Het is allemaal heel dankbaar werk en wij, en ik zeker, krijgen enorm veel energie van blije gezichten en een succesvol event. Dus kom langs. Kom kijken. Grote evenementen passen ons als een jas en wij trekken deze graag voor je aan.”

Daan Compier - Postillion Dordrecht 2
Postillion Dordrecht_zaal 8 en 9 (1) 2

Arnhem: “Een verrassende omgeving voor diverse events”

Laat het maar aan Yvonne over om haar locatie aan te prijzen: “We liggen aan de rand van de Veluwezoom, een prachtig natuurgebied, en tevens bij de aansluiting A12 en A50. Het biedt voor zakelijke gasten de perfecte combinatie van meeten in één van de twaalf zalen en sportieve activiteiten of een bezoek aan het nabijgelegen Arnhem met haar prachtige architectuur en tal van musea.”
“Wat heel herkenbaar is bij ons, is het samenspel en de lol die we met elkaar en de klant hebben. De cultuur aan deze kant van het land is heel gemoedelijk en vriendelijk. Hier nemen we nog echt de tijd voor je en tonen we interesse. Combineer dat met onze creativiteit en flexibiliteit en dan weet je dat we met gemak een compleet verzorgde avond kunnen organiseren voor je.”
Yvonne de Knecht - Postillion Arnhem 2
Postillion Hotel Arnhem 2

Beeld: Postillion Hotels