Venues

Postillion Bunnik zet na grondige verbouwing de ontmoeting nog meer centraal

Alles is gericht op nog betere ontmoetingen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als mediapartner van het in het verleden door Postillion georganiseerde NXTMICE-event, als bezoeker van de laatste Locatietour door Utrecht regio en in een samenwerking met ons platform… de Bunnikse vestiging hebben we geregeld bezocht. Wat ons elke keer opvalt is de enorme gastvrijheid van het personeel. Maar ook dat deze locatie nóg beter tot zijn recht zou komen met een frisse update qua look en feel.

Dat ervaarde het team van Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik ook. De grondige verbouwing is bijna afgerond en belooft veel moois. “‘Ontmoeten in Bunnik wordt nog beter,” aldus general manager Lotte van Eekelen.

Volwaardig convention centre, inclusief hotelkamers

“De laatste verbouwing was in 2015. We vonden het tijd om wat vernieuwing toe te passen in de look & feel. Maar vooral ook om meer te gaan focussen op waar onze kracht ligt. Wij zijn geen hotel met vergaderzalen. Wij zijn een convention centre met hotelservice. Die benadering lijkt klein, maar is allesbepalend.”

Vanaf 1 april is de hele verbouwing afgerond en kunnen we genieten van totaal gerenoveerde foyers, business point, koffiecorners, binnentuin, toiletgroepen, receptie en restaurant. “Er komen diverse flexplekken en kleine comfortabele zitjes waar je met één tot zes personen uiteen kan voor een korte brainstorm of teamopdracht. Het geheel krijgt een openere uitstraling met veel groen beplanting en een neutrale setting, zodat de locatie geschikt is voor uiteenlopende conferenties en bijeenkomsten.”

Postillion Rotterdam buitenkant
Postillion Hotel Utrecht breakout lounge

Totaalpakket voor evenementen

Waar bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik voorheen een groot deel van de boekingen werd ingevuld door trainers en opleiders, zal dat vanaf april aangevuld worden met meer grootschalige events. Voor evenementen die in centraal Nederland georganiseerd worden is deze locatie namelijk een super geschikte optie. Niet enkel door de frisse look & feel, maar ook door de hoeveelheid grote en kleinere zalen, de beschikbare hotelkamers voor meerdaagse bijeenkomsten, het gastvrije personeel (en dat is echt onderscheidend bij deze keten) en praktische zaken zoals het station op loopafstand, het gratis parkeren en de grote hoeveelheid Tesla-oplaadpunten voor de deur.

“Onze kernwaarde is ‘aandacht met impact’. We pushen intern hard op die persoonlijke aandacht. Dat ervaar je als organisator vanaf het eerste contactmoment tot de aftersales en als bezoeker gedurende het hele verblijf bij ons.” Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat en kijken uit naar alle conferenties en evenementen die er extra gaan plaatsvinden.

Benieuwd naar de vorderingen? Bezoek dan overmorgen, donderdag 9 maart, EventSummit waar Postillion een eigen straat heeft voor al hun vestigen. Ook weer erg slim gedaan, al zeggen we het zelf!

Postillion Rotterdam- incheckbalie
Postillion - medewerkster

Beeld: Postillion