Food & Drinks

Van der Linde Catering + Evenementen toont met De Streekkantine sterke visie op duurzaamheid

100% inkopen bij 100 boeren uit de regio

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Tijdens het 60 jaar jubileumfeest met vrienden, familie en collega’s uit de branche mochten wij als aanwezigen proeven van de visie van dit mooie cateringbedrijf.
Letterlijk, want er werden diverse gerechtjes geserveerd afkomstig van De Streekkantine; het label waaronder Van der Linde Catering + Evenementen zowel de consumenten- als de zakelijke markt van gezonde maaltijden voorziet met een lage ecologische footprint.

Vooral de wijze waarop spreekt tot de verbeelding, want door de inzet van 100 boeren uit de regio kan in heerlijke gerechten worden voorzien.

Geen streken, wel uit de streek

In samenwerking met het consumentenplatform Rechtstreex worden dagelijks gerechten aangeboden die voor minimaal 80% bestaan uit producten uit de regio. Daarbij wordt gewerkt met lokale seizoensgebonden ingrediënten die via de kortste weg als heerlijke maaltijd op jouw bord kunnen belanden!

Hoe het werkt? Heel simpel; je bestelt hier jouw gerecht en haalt het op verschillende adressen in Rotterdam, Den Haag, Delft of Leiden op. Vers, lokaal, seizoensgebonden en voor een eerlijke prijs. En het mooiste; de feedback over de smaak is lovend!

Gerecht van Van der Linde Catering
Gerecht van Van der Linde Catering

Van consumentenproduct naar zakelijk event

De gerechten worden normaal in volume voor één persoon aangeleverd, maar voor grootgebruik is het ook mogelijk uit te gaan van vijf kilo verpakkingen. Omdat er geen zuurstof is toegevoegd blijven ze zeker drie tot vijf dagen vers. Ideaal om in te zetten als crewcatering of voor locaties waar je een basisbuffet wilt inrichten. Of wat te denken van een foodtruck op jouw congrestival waar je kunt genieten van diverse Streekkantine-gerechtjes?

Van-der-Linde-Catering-en-Evenementen-Logo-De-Streekkantine

Duurzaam in de hele keten

Bij Van der Linde wil iedereen heel mooi eten produceren waar je echt van kunt genieten. Dat gebeurt al volgens de Dutch Cuisine-gedachte waarbij 100% van Hollandse bodem komt, zowel voor diner(buffetten) als voor high end events. Met De Streekkantine is dat nog eens versterkt, want alles komt met een straal van maximaal 50 kilometer uit de regio. Wel zo fijn dat Van der Linde in het Westland zit, want ingrediënten komen hier zowel uit de koude grond als uit de kassen en van lokale wateren. Enkel pasta, rijst en specerijen komen van verder.

Met deze ontwikkeling maakt Van der Linde absoluut impact op een duurzame leefomgeving, mede door het bereiken van een zeer korte keten qua inkoopkanaal. Of zoals wij het zouden zeggen: De Streekkantine is de kortste keten naar lekker lokaal eten!

Beeld: Van der Linde Catering + Evenementen / De Streekkantine