FLASHBACK FRIDAY | Tiny-Trees is als duurzame kerstboom het ideale kerstgeschenk voor relaties

Hohoho, geen echte kerstboom meer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tiny-Trees kerstboom_taart en kaarsen_(Suseela Gorter)

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Tiny-Trees.

Heel eerlijk; een kerstboom in huis is te gek. Het geeft enorm veel sfeer… maar ook een beetje een slecht geweten. Want ze zijn alles behalve duurzaam. Maar weinig mensen weten dat de meeste kerstbomen namelijk jarenlang heel veel pesticiden krijgen.

Gelukkig bedacht Suseela Gorter de Tiny-Trees; kerstbomen op stof met échte lichtjes!

Sfeer aan de muur

Een kerstboom in huis is natuurlijk heel gezellig. Maar om een boom, die zo’n 10 jaar heeft gegroeid, voor een paar weken in kerstplezier huis te halen en daarna op straat te zetten is ook een beetje gek. Bedankt en de groetjes! Dat vond Suseela ook: “Onnatuurlijk. Alsof een boom een wegwerpproduct is. Bomen zijn er juist om te bewaren.

Ik besloot een alternatief te maken. Iets dat mooi, gezellig én duurzaam zou zijn. Het werden de Tiny-Trees; foto’s van kerstbomen gedrukt op prachtige stof, met echte kerstlichtjes om jarenlang plezier van te hebben. Super sfeervol, super duurzaam. Na kerst rol je je duurzame kerstboom weer op en bewaar je het tot de volgende kerst. Een echte Bewaar Boom. Heel praktisch dus ook.”

Tiny Trees kerst 2022

Tiny-Trees heeft een ‘tinyfootprint, zeker vergeleken met een echte kerstboom of een plastic kunstexemplaar. Mede doordat ze in Nederland zijn ontworpen én gemaakt van gerecyclede stoffen (op sociale werkplaatsen, ook dat nog!). Dus zoek jij een origineel geschenk om aan jouw relaties of collega’s te geven? Denk dan aan de Tiny Trees, want de gedachten erachter is alles behalve tiny!

Duurzame-kerstboom-Koekjes-bakken- Tiny Trees

Beeld: Tiny-Trees.nl