Communication

Damn… voor het ideale duurzame kerstgeschenk kan je niet onder Shop Like You Give a Damn uit!

Ga je voor een betere wereld, dan ga je voor deze giftcard

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Do you give a damn about the world? Ja? Mooi, dan is Shop Like You Give a Damn het online warenhuis waar jij lekker los kunt gaan als je op zoek bent naar nieuwe fashion, cosmetica, cadeaus en meer. Waarom? Omdat alle producten vegan, eerlijk en zo duurzaam mogelijk gemaakt zijn. En geloof ons… dat is geen suf en lelijk geitenwollensokken-gedoe. Sterker nog, geitenwollensokken zijn niet eens vegan 😉 Nee, echt, dit is ethisch shoppen met smaak!

Leuk voor jou als individu, maar ook zeer geschikt voor jouw medewerkers en zakenrelaties. Want stop eens met die kerstpakketten met afgezaagde ragoutbakjes en wijnflessen waar niemand blij van wordt. Geef iedereen een Shop Like You Give a Damn-giftcard cadeau, zodat ze hun eigen cadeaus kunnen uitkiezen. Niet alleen leuk voor hen, maar het is ook een sterk, duurzaam statement vanuit jouw organisatie. Damn, dat is een fair-rekte goed idee!

Shop Like You Give a Damn - NAE - 3 modellen die kleding showen

Het grootste 100% vegan, fair & duurzame online warenhuis ter wereld

Wat Shop Like You Give a Damn zo uniek maakt is dat dit platform met zo’n 19.000 ethische producten by far het grootste aanbod fashion, cosmetica en woonartikelen op haar site heeft staan. En wel van zo’n 400 merken via 200 verschillende verkopende partijen. En die verkopers worden niet zomaar toegelaten op de site. Ieder van hen wordt zeer grondig getoetst aan de hand van vijf kernwaarden:

1) Vegan
2) Fair
3) Duurzaam
4) Inclusief
5) Sociaal

Shop Like You Give a Damn gaat verder dan welk modebedrijf dan ook om te verifiëren of de ethische bedrijfsvoering die gesteld wordt te worden gevoerd, ook daadwerkelijk zo plaatsvindt. #nogreenwashing

Shop Like You Give a Damn - Mireia Playa - vrouw in stoel
Shop Like You Give a Damn - Mireia Playa - vrouw op bank

Giftcard als alternatief kerstpakket

Die strenge controle, zorgt ervoor dat organisaties met veel vertrouwen een Christmas-giftcard kunnen geven aan hun medewerkers of zakenrelaties. De ideale wijze om het collega’s zo gemakkelijk mogelijk te maken om de juiste keuze te maken!

En er is genoeg keuze. We hebben het team van Shop Like You Give a Damn hun eigen, duurzame christmas-favorites laten opstellen:

Onder € 10:

Onder € 15:

Onder € 25:

Onder € 50

Zie je, geen geitenwollensokken, maar toffe producten die rocken!

Dus, check de site en koop die giftcard als kerstgeschenk voor jouw medewerkers. Je kunt de giftcard zowel digitaal als in fysieke vorm uitdelen. En ja, natuurlijk is de gedrukte variant ontwikkeld met de kernwaarden in het achterhoofd. Denk: milieuvriendelijk papier, vegan inkt. Ze gaan full circle  bij Shop Like You Give a Damn!

Shop Like You Give a Damn - Mireia Playa - vrouw om de grond met laarzen

Waaróm toch vegan, duurzame en fair fashion?

Ben je nog niet overtuigd? Check dan de gratis te bekijken documentaire SLAY (van de makers van award-winning films Cowspiracy en What The Health) om te beseffen wat de reusachtige impact is van de fashion industrie op mens, dier en milieu. Binnenkort dropt de trailer van Shop Like You Give a Damn’s eigen documentaire The Naked Truth: For Everyone Who Wears Clothes!

Beeld: Shop Like You Give a Damn