Activities

The Box Company biedt gave kerst-teambuilding: online, fysiek én hybride!

Teambuilding to the max, ongeacht de maatregelen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met de aangekondigde maatregelen is het nog maar zeer de vraag of in december de traditionele eindejaar-evenementen door mogen gaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch dat samenhorigheidsgevoel en die energie van collega’s ervaart, of het nou online, fysiek of hybride is?

The Box Company heeft daar het perfecte antwoord op, want al hun populaire teambuiding games hebben een kerst-metamorfose ondergaan en er is er altijd wel één in te zetten, ongeacht wat er in Den Haag besloten wordt. Kijk, dat geeft rust… en veel plezier, want wij weten uit ervaring hoe tof deze games zijn, zowel fysiek als via het scherm!

Online: Remote Teambuilding Experience Kerstspecial

Deze game wordt 100% remote en vanuit de veilige thuis(werk)omgeving gespeeld. De spelers krijgen een envelop thuisgestuurd – in volledig kerst-ornaat natuurlijk – samen met een (optioneel bijbesteld) borrelpakket om het feest compleet te maken. Perfect voor internationale teams en collega’s die op afstand van elkaar werken of voor wie kerst om andere redenen volledig digitaal gevierd wordt.

The Box Company biedt keigave kerst-teambuilding

Online of hybride: Plug & Play Experience Kerstspecial

De Plug & Play Kerstspecial is de game die je zelf op locatie kunt spelen, zonder begeleiding vanuit The Box Company en naar wens ook hybride: kies als locatie voor je eigen kantoor of voor elke andere toffe plek die je maar kunt bedenken. Elk team krijgt een box toegestuurd waarin zij de spannende, Christmas-themed tools vinden die ze nodig hebben om de challenge te volbrengen. Het spel is al te spelen met 1 team van 5 personen en dit kan eindeloos worden opgeschaald afhankelijk van het aantal teams en medewerkers.

Vanwege het zelfstandige karakter kan het spel gestart worden wanneer het jou uitkomt. Lopen de werkzaamheden nog wat achter of loopt de pre-game-borrel iets uit? Geen probleem: de game start pas wanneer jij op de knop drukt! Er is geen personeel dat komt opbouwen of begeleiden en daarom ligt de prijs van deze game iets lager. Kijk, dat vinden wij Hollanders fijn om te lezen, toch?

The Box Company biedt keigave kerst-teambuilding

Fysiek: Escape Room Experience Kerstspecial

Laten we hopen dat we in december gewoon samen het jaar mogen afsluiten. Voor grote groepen is dit namelijk dé geknipte kersteditie van het teambuildingsevent waarbij The Box Company de touwtjes in handen houdt en alles verzorgt. Stel je de welbekende Escape Room Experience voor, maar dan aan alle kanten ‘verkerstmist’ om die onmiskenbare kerstsfeer goed te raken! Deze game is op elke denkbare en gewenste plaats te spelen en kan door maximaal 1.000 spelers tegelijkertijd worden beleefd.

The Box Company biedt keigave kerst-teambuilding

Als het allemaal klopt…

We zijn fan van The Box Company. En met ons heel veel opdrachtgevers die in de afgelopen jaren een adrenaline-rush kregen bij het spelen van één van de games. Wat dat betreft klopt alles gewoon.

En nu nog meer, want het is mogelijk om kerstpakketten af te nemen die de dag voor de game bij de collega’s thuis worden afgeleverd. Zij flikken het en jij hebt het in één keer gefixt! Over kloppen gesproken… ons hart klopte net wat harder toen we hoorden dat de pakketten speciaal worden samengesteld door Stichting Nora Werkt en dat een deel van de omzet daarheen gaat om hun lang gekoesterde wens van een bus voor de medewerkers in vervulling te laten gaan.

Klop jij voor jouw teambuilding rond kerst bij The Box Company aan?

Beeld: The Box Company