The pressure is off; Event Inspiration Days ‘Under Pressure’ was geslaagd!

Wat geweldig om de community samen te zien!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
EI Days - ballonnen - 2peak

Wauw, wat hebben we genoten van de eerste editie van Event Inspiration Days! Hoe kan dat ook anders, als je op één dag ruim 180 (corporate) eventmanagers, bureaus en leveranciers samenbrengt om the bright side of live te delen.

Was je erbij: leuk, dat je er was! Heb je de eerste editie gemist, dan… tja, heel jammer, maar gelukkig kun je volgende week meegenieten van de foto’s en aftermovie. Grote kans dat je er dan bij de volgende editie wel bij bent!

facts & figures EI Days

Wat hadden we in (Amstel Boat)house voor jou?

We kregen interessante inzichten over ‘het externe geheugen’ en ‘een leeg hoofd’ van Peter van Weel, waarna Zabeth van Veen een goede indruk achterliet met haar verhaal over ieders 1e, 2e en 3e indruk. Snode plannenmaker en woordkunstenaar Tim Lenders verzorgde een geweldige wrap-up. Tijdens de lunch of borrel kon je genieten van de heerlijke bites van Amstel Boathouse, de koffie van Coffeemood en de caramel-bellen van Wowmakers. Met een persoonlijk (uithang)bord van Henry the Signpainter en één van de grijpgrage prijzen onder de arm vertrok je zichtbaar zorgeloos naar kantoor of huis. Under pressure werken in onze branche? Vanaf nu niet meer!

entree EI Days - Amstel boathouse
zaal Amstel boathouse - lezing
grijpmachine - prijsjes - rode ballen
Borrel - kas - Amstel boathouse
signpainter - kunst - letters - bord
Lunch - kas - Amstel boathouse
Zabeth van Veen - eerste indruk - presentatie
wowmaker - bellen - karamel
Simon Renes - megafoon

What’s next?

De volgende Event Inspiration Days is in the making onder de naam:

P*tches can be b*tches

Wij gaan aan de slag met het programma; denk aan onderwerpen als de wereld van storytelling, overtuigend (intern door)pitchen, short copy versus long copy, het opstellen van een goede briefing en intellectueel eigendom van concepten. Sharing is caring, dus heb jij een tip voor de perfect passende locatie, een toffe workshop of heb je andere inspiratie, mail ons. Vinden we leuk!

EVENTINSPIRATION_ACHTERGROND

You want more, you get more!

Volgende week volgt een uitgebreid artikel met daarin tips & tricks, handouts, foto’s en een aftermovie. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Event Inspiration Days? Schrijf je dan hier alvast in!

Beeld: Loek Buther Photography