FLASHBACK FRIDAY | Met een robotarm 3D-objecten printen in cocktails

For your next event, think about Print-A-Drink

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Print a drink - wow makers - 3d cocktail

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Print a drink. Jouw 3D ontwerp in een cocktail. (origineel artikel 23 januari 2020).

We zeggen het wel eens vaker; waar zijn de echte innovators in onze branche? Degenen die hun nek boven het maaiveld uitsteken en ballen tonen door na veel bloed, zweet en tranen met echt onderscheidende concepten te komen. En toen was daar Wowmakers. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf ontwikkelt innovatieve experiences. En innoveren, dat doen ze!

Wowmakers heeft verschillende multi-zintuigelijke concepten ontworpen met als gemene deler het toepassen van de nieuwste technlogieen, zoals Augmented Reality, 3D-printing en robotica. Wij hebben de eerste toepassingen mogen ervaren en kunnen volmonding antwoorden met één woord: WOW!

Print a drink - wowmakers

Cocktails waar je voor in de rij staat

Print-A-Drink is een mechanische robotarm die 3D-objecten in (alcoholvrije) cocktails print. Nieuwer dan nieuw en enig in zijn soort. Het is namelijk werelds enige printer met deze techniek. Wowmakers werkt hiervoor exclusief samen met een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in robottechnologie. De printer creëert zwevende objecten door laag voor laag 100% plantaardige, eetbare druppels in dranken te injecteren. En dat binnen dertig seconden, noem het een gerust printsprint trekken, want het gaat in een moordend tempo.

Print a drink - wowmakers - publiek

Voor innovatieve belevingen op events bel je Wowmakers

Veel van de concepten zijn zo nieuw dat het nog nooit in Nederland is vertoond. We hebben een uitgebreide presentatie gehad en geloof ons als we zeggen dat ‘ze het bij Wowmakers’ verdomd goed snappen. Wil je gasten op indrukwekkende wijze multizintuigelijk prikkelen dan moet je ze echt bellen. Huidige concepten kunnen op maat aangepast worden of compleet nieuwe experiences worden ontwikkeld, volledig op maat voor jouw doelstelling en doelgroep.

 

Beeld: Wowmakers & Philipp Moosbrugger