Zabeth van Veen maakt indruk met presentatie over 1e, 2e & 3e indruk

Hoe de buitenkant matchen met de boodschap die je vertelt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
zabeth van veen - imago - deskundigen - spreker - indruk

Niets zo spannend als een goede indruk achterhalen. Of je nou een offerte in een pitchtraject moet presenteren, een locatie moet showen aan een nieuwe opdrachtgever of als eventmanager ‘je mannetje of vrouwtje’ moet staan tussen alle partijen tijdens een opbouw of uitvoer van een event.

Gelukkig weet imagodeskundige Zabeth van Veen precies wat nodig is om het maximale uit je prestatie én presentatie te halen.

Vertrouwen uitstralen

Iedereen verdient het om gezien te worden. Maar de een staat nou eenmaal veel natuurlijker en zelfverzekerder in de spotlights dan een ander. Daarom is het zaak ieders talent te accenturen en belemmeringen te elimineren. “Staan en opvallen is veel leuker dan vallen en opstaan,” zoals Zabeth treffend aangeeft en waarmee ze haar expertise krachtig samenvat.

Ze heeft altijd maar één doel; de beste versie van de ander laten zien. Dat doet ze door presentaties, workshops en trainingen te geven waarin de 1e, 2e en 3e indruk voorbijkomt. Inderdaad, het gaat niet enkel om kleding, je zichtbaarheid en uitstraling, maar ook hoe je verbaal en non-verbaal overkomt.

De indrukken van Zabeth

Zabeth is op respectvolle wijze recht voor haar raap, heerlijk. Je weet meteen wat je aan haar hebt, en dat is veel! Bij binnenkomst analyseert ze onmiddellijk de groep om te bepalen wie ze tegenover zich heeft. Sterker nog, in het voortraject heeft ze al onderzoek gedaan naar de uitstraling van enkele gasten door op internet en social media (met name LinkedIn) te kijken hoe zij zichzelf presenteren. Wij verzekeren je, je schrikt soms van de achteloosheid waarmee men ‘op internet staat’ en het gemak waarmee er met kleine tweaks een enorme verbetering optreedt. Die tips komen in razend tempo voorbij. Daarbij schroomt Zabeth niet om gasten naar voren te halen en haar advies te geven. Of twee gasten van bril te laten wisselen of iemand een sjaal om te laten doen, zodat meteen duidelijk is wat kleine aanpassingen teweegbrengen. Ook interessant is het (aan)leren van de ideale elevatorpitch. In enkele minuten creëer je de perfecte drie zinnen die je daarna nooit meer vergeet. Een moment met Zabeth is altijd te kort, je verlangt naar meer! 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de media- en presentatietrainingen die ze geeft, zodat uiterlijk, non-verbaal gedrag en andere zaken niet meer afleiden van de boodschap.

Beeld: Zabeth van Veen