Venues

The Hague Venues biedt onder één knop een overzicht van dertien eventlocaties in Den Haag

Den Haag op zijn meest divers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Push once knop

Dé toonaangevende locaties van Den Haag hebben zich als The Hague Venues verenigd om jou te helpen met jouw volgende congres of special event. Hartstikke handig, want naast een mooi overzicht van de diversiteit aan mogelijkheden, kan je met één druk ook meteen een offerte opvragen bij jouw voorkeurslocaties.

Ben je benieuwd welke locaties zich hebben verenigd? Kijk snel verder, want er zit altijd iets voor jou bij!

Event in Den Haag, alles behalve vaag!

De stad Den Haag heeft enorm veel te bieden. Als enige grote stad in Nederland beschikt ze over 11 kilometer strand waar je gave teambuilding activiteiten kunt doen. Daarnaast heeft het twee vliegvelden op maximaal 30 minuten afstand, dus ideaal voor buitenlandse gasten. Den Haag is tevens de regeringsstad en met het Vredespaleis als kloppend hart is het dé internationale stad van vrede en recht. Niet voor niets dat veel eersteklas congres- en vergaderfaciliteiten zich hier hebben gevestigd. En daar profiteer jij van!

The Hague Venues FLYER 2022

Van A tot Z… ehhh, W

Sommige eventlocaties zullen voor jou bekend in de oren klinken of heb je zelfs wellicht een event georganiseerd. We noemen klinkende namen als World Forum The Hague (met multifunctioneel auditorium, 35 breakout ruimtes en 12.000 m2 exporuimte), Fokker Terminal (plenaire ruimte tot 1.000 personen en 18 breakout ruimtes) of The Hague Conference Centre (voor congressen tot 650 personen).

Maar ken jij Postillion Convention Centre (deze zomer geopend, met een plenaire ruimte van 1.400 personen en 30 subzalen), Amare (inclusief twee theaterzalen en verschillende foyers en vergaderruimtes) of de Remise (het rijksmonument waar een mooie verzameling aan oude trams staan en ook events georganiseerd worden). Precies, als we zeggen dat The Hague Venues verrast, dan menen we dat ook. Dan hebben we het nog niet eens gehad over bijzondere museumlocaties (zoals Louwman Museum, Museon-Omniversum en Kunstmuseum Den Haag), historische locaties (zoals Grote Kerk en Mauritshuis) of themapark Madurodam. Stuk voor stuk locaties met eventteams die snappen hoe ze jouw bijeenkomst onvergetelijk maken!

Den Haag daken van gebouwen

Inspireer… combineer!

Als event organizer wil je een spannend programma neerzetten dat beklijft. Hoe tof is het dan dat je bij een meerdaags evenement maximaal gebruik maakt van de diversiteit aan aanbod? Van industrieel naar monumentaal en van binnen naar buiten.

Check het snel op de site van The Hague Venues, want zij én Den Haag hebben genoeg om jou(w bezoekers) te behagen!

Beeld: The Hague Venues