Venues

Fokker Terminal gaat voor écht live en écht online!

Online of offline… hier kan het!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Eventlocaties zijn druk bezig om zich aan te passen aan ‘het nieuwe normaal’. Logisch, want de maatregelen zorgen voor grote veranderingen in de bedrijfsvoering, voor zowel locatie als opdrachtgever. Vierkante meters en goede eventkennis zijn een stuk crucialer geworden bij de keuze van een locatie. Gelukkig ben je daarvoor bij Fokker Terminal aan het goede adres.

Ze zijn daar in Den Haag niet bij de pakken neer gaan zitten, maar hebben zich voorbereid op de toekomst. En hoe! Met drie mooie initiatieven laten ze een welkom positief geluid horen waar we heel blij van worden.

Fokker Terminal - live event - online event - hybride event - locatie - anderhalve meter - coronaproof

De kracht van een live ontmoeting

Wij eventprofessionals houden van live. Er gaat niets boven dat echt menselijke contact om een boodschap te verspreiden. Bij Fokker Terminal beseffen ze die prangende behoefte maar al te goed. Door de grote hoeveelheden vierkante meters kan de locatie gemakkelijk 30 tot 100 gasten ontvangen en zelfs snel opschakelen indien de maatregelen versoepelen.

Daarbij wordt uiteraard gewerkt conform de richtlijnen van de overheid en RIVM, zonder te vervallen in een speelveld vol stippen en vlakken. Niet uitgaan van het wijzende vingertje, maar risico’s uitsluiten, aanpassingen doen waar nodig en verder vertrouwen hebben van het verantwoordelijkheidsgevoel van de gasten. Wat dat betekent in de praktijk: een volledig ingerichte locatie inclusief meubilair, decoratie, AV techniek, 18 volledig ingerichte subzalen (voor 12 tot 40 personen) én smaakvolle catering conform de strengste hygiënevoorwaarden.

Dat elk nadeel zijn voordeel heeft blijkt uit de creatieve denkwijze van het team. De verplichte kleine groepsgrootte en individualistische benadering van catering zorgt ervoor dat het mogelijk is te werken met persoonlijke (catering)voorkeuren. Je favoriete ontbijt dat al klaar staat bij een statafel bij de start van het congres of een groepsindeling o.b.v. matchmaking in het voortraject. Er liggen kansen waar ze bij Fokker Terminal graag in meedenken. Nice!

Fokker Terminal - live event - online event - hybride event - locatie - anderhalve meter - coronaproof

Vergroot je bereik met live streaming

Zoek je mogelijkheden om een grotere doelgroep te benaderen, dan biedt Fokker Terminal kant-en-klare opties om het event niet alleen offline te laten plaatsvinden op locatie, maar ook online te streamen. In beeld gebracht met meerdere camera’s, volledig in jouw (event)huisstijl opgemaakt en met interactieve tools zoals polls en een chatfunctie. En dat alles in house, dus financieel aantrekkelijk en zekerheid van kwaliteit. Kortom, een zeer waardevolle toevoeging voor jouw bijeenkomst.

Fokker Terminal - live event - online event - hybride event - locatie - anderhalve meter - coronaproof
Fokker Terminal - live event - online event - hybride event - locatie - anderhalve meter - coronaproof

Webcasting met de modernste techniek

Ook een volledig ingerichte webcaststudio is aanwezig, ja echt! Niet zomaar eentje, maar – naar eigen zeggen – een eyecandy variant. Standaard voorzien van meerdere schermen, projecties, camera’s, sfeerlicht, schakeltechniek en ingericht met een debattafel kan je spreken over een meer dan complete studio. Voor minder doen ze het niet, want ook online wil Fokker Terminal voor het hoogste niveau gaan. En lekker flexibel, want per dagdeel te huur, uiteraard inclusief grafische begeleiding en advies in schermcontent. Daar houden we van!

Of je nou kiest voor offline, online of een combinatie van die twee; deze locatie heeft als doel jouw event impact te geven en biedt daarvoor alle benodigdheden. Ben jij (Fokker Termin)al aan het bellen voor jouw volgende event?

Beeld: Fokker Terminal