Venues

Geef je volgende event vorm en inhoud in het Louwman Museum

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Louwman museum Great hall geheel

In het Louwman Museum stap je in de geschiedenis van de automobiel. Meer dan 275 pronkstukken en een uitgebreide collectie auto gerelateerde kunst nodigen je alleen al uit om een locatiebezoek in te plannen.

Maar als je beseft hoeveel thematische haakjes of metaforen er mee te bedenken zijn, snap je ook waarom veel opdrachtgevers voor deze eventlocatie kiezen.

Koppeling snel gemaakt

Oké, dat is een flauwe auto-woordgrap, maar het is wel echt zo. Het Louwman Museum heeft een unieke collectie automobielen die de geschiedenis van innovatie, duurzaamheid, ambitie en design vertegenwoordigen. Die historie kenmerkt zich door bijzondere hoogtepunten, ambacht en memorabilia. Allemaal geschikt als metafoor of thema voor een evenement.

Denk aan thema’s als innovatie (de eerste auto met benzinemotor), marketing (waar lag vroeger de focus op in de automotive branche) of verbinding (neem het eens letterlijk met ‘de trekhaak’). Of denk aan een ‘winning team’ in combinatie met de Formule-1 of een kick-off meeting met het thema ‘de snelle start’ in combinatie met auto’s met veel paardenkrachten. Kortom: een collectie die perfect als kapstok kan worden gebruikt voor de inhoud van elk evenement, brainstorm, congres of feest.

Louwman museum Italiaanse theater

Ruimtes voor ambities van elk formaat

Met 9 zalen gevuld met inspiratie krijg je in het Louwman Museum alle ruimte om jouw event en gekozen thema goed tot zijn recht te laten komen. De Great Hall, de centrale hal van het museum, is perfect voor een event in de Great Gatsby-stijl. Of presenteer aan een groot gezelschap in het Theater, gebaseerd op het ‘Teatro Grande’ in Brescia, de stad waar jaarlijks de Mille Miglia-race wordt gehouden. De grote Shoichiro Toyoda zaal kun je volledig naar eigen wens inrichten, ideaal voor een dealerdag, productpresentatie of kick-off meeting. Op het sfeervolle Museumplein wandel of zit je tijdens een borrel of diner tussen de historische winkels met karakteristieke gevels. En dan hebben we nog lang niet alle zalen gehad.

We kunnen nog veel meer vertellen over de mogelijkheden van het Louwman Museum, maar eigenlijk moet je gewoon zelf ervaren dat het Louwman Museum écht volop ruimte biedt voor jouw events. Dus kom eens langs, kun je ook meteen in de grote en goed toegankelijke ondergrondse parkeergarage tijdelijk jouw auto aan de collectie toevoegen!

Louwman museum Het gezellige Museumplein

Beeld: Louwman Museum