Venues

Bij locaties van The Hague Venues hoef je geen Haags bakkie te verwachten

In één keer offertes bij Haagse toplocaties aanvragen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Zou er een Monopoly-versie zijn over de evenementenbranche, dan zijn wij benieuwd welke Haagse eventlocaties je kunt kopen. Er zijn er namelijk zoveel. Misschien wel de meest interessante van deze locaties zijn verenigd in The Hague Venues.

Dit collectief is opgericht om organisaties snel te kunnen helpen met een congres-aanvraag in de Zuid-Hollandse hoofdstad. Inclusief kwaliteitscontrole, want enkel locaties die aan bepaalde eisen voldoen mogen zich toevoegen. Mooi, dat zorgt ervoor dat jij verzekert bent van topkwaliteit en goede hospitality als je jouw event bij één van hen onderbrengt!

Den Haag als congresbestemming

Zoals The Hague Venues zelf op hun site aangeeft: ‘Den Haag is meer dan de moeite waard om te vertoeven.’ Dat klopt; deze stad met internationale allure heeft veel te bieden als het gaat om eersteklas congres- en vergaderfaciliteiten, uiteenlopende type hotels, gezellige restaurants en een sfeervol centrum vol terrassen. En omdat de stad direct aan zee ligt, is ontspanning na een enerverende dag nooit ver weg! Kortom, de ideale bestemming voor jouw (meerdaagse) congres.

The Hague Venues FLYER 2022

Twaalf toplocaties onder één dak, ehhh URL

Maar waar moet je het dan organiseren? Als het aan The Hague Venues ligt bij één van de aangesloten locaties. Terecht, want het zijn stuk voor stuk hoogwaardige evenementenlocaties die elk een plenaire ruimte hebben voor minimaal 150 gasten, meerdere breakoutzalen en een professionele eventafdeling zodat ze jouw aanvraag goed kunnen vertalen naar een hopelijk interessante offerte.

Wie er allemaal bij The Hague Venues zijn aangesloten? Wat te denken van Amare, Beeld en Geluid Den Haag, Fokker Terminal, Grote Kerk, Kunstmuseum Den Haag, Louwman Museum, Madurodam, Mauritshuis, Museon | Omniversum, Postillion Convention Centre The Hague, The Hague Conference Centre New Babylon en World Forum The Hague. Inderdaad, dat zijn toplocaties! Daarnaast zijn er ook partners uit de branche als Kronenburg Hospitality & Event Staff, Bourgonje, Van der Kroft Events en Brandcode Creative & Digital betrokken.

Wil je naar Den Haag, ga dan naar de website van The Hague Venues en vink de locaties aan bij wie je beschikbaarheid wilt checken of een aanvraag wilt doen. Hoe ideaal is dat?

De locaties liever live ervaren? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat je weet wanneer de volgende Flitstour is, zodat je kennis kunt maken met de locaties en hun enthousiaste teams die klaar staan om je te verrassen met de mogelijkheden. Kies je Den Haag, check dan The Hague Venues voor een keur aan congreslocaties met ‘Haags keurmerk’. Gegarandeerd een prettige samenwerking, dat merk je meteen.

Beeld: The Hague Venues