Online onboarding events? Yes, you can met Yes! We Connect

Een meeting vol verbinding voor een vliegende start

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Yes! We Connect online event voor medewerkers inclusief moderator en gekke achtergronden - Event Inspiration

Daar sta je dan… op je eerste werkdag voor de digitale ingang van jouw nieuwe werkgever. Leuk hoor, dat thuiswerken. Hoe kom je nou met je directe collega’s in contact en hoe kan je je zo vlug mogelijk thuis voelen, als je ook echt thuis zit?

Daar heeft Yes! We Connect een oplossing voor. Waar zij pre-corona live op ludieke wijze verbindingen lieten leggen tussen medewerkers, bieden ze nu digitaal praktische mogelijkheden om hen dichter bij elkaar te brengen.

Voor introductiesessies, onboarding events en fusies bijeenkomsten

Onderzoek wijst uit dat hechte teams fijner samenwerken en een betere output leveren. Daarom is het belangrijk dat medewerkers elkaar leren kennen. Zeker in een tijd als deze waar men behoefte heeft aan verbinding. Hoe je nieuwe mensen bindt aan jouw organisatie of aan een team? Maak connecties, vind ieders unieke inbreng, met als reden dat iedereen uiteindelijk een waardevolle bijdrage levert aan het gezamenlijk doel.

Online dashboard met veel kleur en uitslag van polls die bekeken worden met medewerkers in beeld op online platform Yes! We Connect - Event Inspiration
Beeldscherm met plaatjes en persoonlijke vragen om mensen beter te leren kennen tijdens online event
Yes! We Connect online event met moderator en gele smiley COEN voor interactie tussen medewerkers - Event Inspiration
Beeldscherm met plaatjes en persoonlijke vragen om mensen beter te leren kennen tijdens online event

Bijzonder voortraject die je bijblijft

Wanneer jij de uitnodiging voor het event ontvangt, word je naar een op maat gemaakte website doorverwezen waar je meer dan enkel je naam moet invullen. Middels een tiental vragen wordt namelijk een uniek profiel van je gemaakt. Op de vraag “Wat wilde je als klein kind worden?” kan je één van twaalf foto’s van bekende beroepen kiezen. “Ben je een ochtend- of een avondmens?”, “Wat zou je doen als je een miljoen wint?” et cetera. Het profiel zelf krijg je pas te zien tijdens het event. Super leuk, want dat geef onwijs veel reuring voor het event.

Yes! We Connect online event voor medewerkers inclusief presentatoren met gekke jasjes en tekstballonnen

Online meeting vol interactie

Waar de meeste webinars pas open gaan als ze echt starten, word je bij Yes! We Connect op het moment dat je inlogt meteen in een breakoutsessie gezet met mensen waarmee jij een unieke overeenkomst hebt in jouw profiel. De host zorgt ervoor dat het gesprek lekker op gang komt en blijft. Daarbij krijgt die hulp van COEN (COnversation ENgine) die zorgt voor persoonlijke vragen.

De plenaire sessie vindt plaats vanuit de green screen studio van Yes! We Connect. Inclusief moderator, polls, chats en alle andere facetten die je van een online meeting gewend bent. Een belangrijk verschil echter; je hebt als organisator een schat aan informatie door de ingevulde vragenlijsten in het voortraject. Gebruik die! Of het nou in een ludieke introductiegame is met ‘zoveel procent van jullie noemt zichzelf creatief’ of in een serieuze setting waarin je bekijkt ‘waarom slechts zoveel procent deze kernwaarde het minst belangrijk vindt’. Het maakt de diepgang, interactie en ROI van jouw online meeting een stuk hoger. Daarnaast kan je in het voortraject al in contact komen met anderen en is het mogelijk na het event koffiedates in te plannen.

Kortom, wil je echt (nieuwe) medewerkers bij jouw online event betrekken en de interactie aangaan, connect dan eens met Yes! We Connect!

Beeld: Yes! We Connect